• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skot: Navijači, pomozite

Crveno-bijeli poslije povratka iz Laktaša počeli pripreme za meč sa Vojvodinom. "Moramo da gledamo naprijed", poručuje Majkl Skot.

  Skot: Navijači, pomozite  Izvor: MONDO

Ekipa Dejana Radonjića vratila se iz Republike Srpske sa pomiješanim emocijama. Uglavnom negativnim.

Uspjeli su da pobijede kragujevački Radnički u "meču sezone", polufinalnom okršaju Fajnal fora ABA lige. Međutim, dva dana kasnije bolno su poraženi od Partizana mt:s, drugi put uzastopno.

Poslije pauze zbog odigravanja završnog turnira regionalne lige, srpske klubove očekuje nastavak domaće Superlige.

U narednom, sedmom kolu, Crvena zvezda Telekom igraće protiv Vojvodine, jednog od najprijatnijih iznenađenja takmičenja.

Novosađani su u prvih šest kola ostvarili četiri pobjede i uz samo dva poraza trenutno zauzimaju treće mjesto na tabeli, iza Partizana mt:s i Mega Vizure.

Crveno-bijeli su loše počeli i trenutno su četvrti, sa po tri pobjede i čak tri poraza.

Pred naredni duel sa Vojvodinom, u srijedu uveče, rukovodstvo vicešampiona i osvajača Kupa odlučilo je da širom otvori vrata Pionira za sve navijače. Ulaz će biti slobodan, a Majkl Skot je pozvao gledaoce da dođu u velikom broju.

"Mnogo bi nam značila njihova podrška. Pozivam ih da dođu, jer uz njihovo navijanje mi imamo dodatni motiv. Ta pozitivna energija na tribinama koja se stvara se nevjerovatno prenosi teren i to je nešto fantastično", izjavio je Skot za klupski sajt.

Crveno-bijeli već su ove sezone igrali protiv Novosađana. Sreli su ih i u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća i lako ih savladali, uz dobre partije Demarkusa Nelsona i Igora Rakočevića (ubacili po 19 poena).

Zanimljivo, dres Vojvodine nose tri igrača koji su prošle sezone igrali u Zvezdi: Nikola Marković, Filip Čović i Mile Ilić.

"Očekuje nas veoma težak meč. Za nama je vrlo naporan turnir na kome smo poraženi u finalu. Taj poraz nam je teško pao, jer smo igrali fantastično u prvom poluvremenu, bili nadomak osvajanja još jednog trofeja, ali... Ipak, najvažnije je da smo obezbijedili plasman u Evroligu. Sada moramo da gledamo samo naprijed i fokusiramo se na utakmice koje nam dolaze", dodao je Amerikanac.

O predstojećem rivalu ima samo riječi hvale. Smatra da znaju da igra veoma čvrsto i agresivno u odbrani, kao i da ima dobro izbalansiranu ekipu.

"Nikako ne smijemo da ih potcijenimo. Ipak, smatram da je kvalitet na našoj strani i da ukoliko mi budemo na gornjoj granici naših mogućnosti pobeda ne bi trebalo da dođe u pitanje. Moramo da se fokusiramo samo na teren, u igri je još jedan trofej koji silno želimo da osvojimo. Zato ćemo uraditi sve što je potrebno da ostvarimo taj cilj. Prvi zadatak na tom putu je da se plasiramo u plej-of a da bismo to uradili moramo da savladamo Vojvodinu", zaključio je Skot.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC