• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klinci Zvezde i Partizana još i najgori

Zbog nezdrave atmosfere košarkaškog odrastanja u "vječitom derbiju" juniorske konkurencije, u meču za titulu, sijevale pesnice. Duel nije završen.

 Klinci Zvezde i Partizana još i najgori  Izvor: MONDO

Haos!

Po ugledu na starije ne samo igrače, već i funkcionere dva trofejna beogradska košarkaška kluba, juniori Crvene zvezde Telekom i Partizan mt:s pobili su se u finalu Heba Juniorske lige Srbije. Da nevolja bude veća, još uvijek golobradi mladići napravili su korak više.

Radile su pesnice!

Kako javlja specijalizovani sajt MVP iz Čačka, utakmica je prekinuta kod rezultata 23:22 za crno-bijele u drugoj dionici.

Sve je počelo faulom Vasilija Pušice nad Petrom Skoknićem, da bi se potom uključili Nikola Milutinov i Marko Tejić, a za njima i ostatak članova oba tima. Epilog svega su bile isključujuće greške za Milutinova i Tejića.

Potom je trener crveno-bijelih Slobodan Klipa pričao sa sudijama i odlučio da povuče svoju ekipu! Pošto se košarkaši Zvezde nisu vratili na teren, Partizan je odnio pobjedu i tako stigao do pehara.

Mega Vizura je u meču za treće mjesto savladala Borac Mozzart sport sa 84:68, uz novu blistavu partiju Nikole Jokića (24p, 10sk). Centar Mega Vizure je izabran za najkorisnijeg igrača Fajnal ejta.

(MONDO, www.mvp.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC