• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN MTS: Čista titula!

Zoran "Stragi" Stevanović pita stručni štab Zvezdinih juniora zašto su oko nastavka finala morali da se telefonski konsultuju sa predsjednikom kluba.

 PARTIZAN MTS: Čista titula!  Izvor: MONDO

Trener Aleksandar Bućan i direktor mlađih selekcija Partizana mt:s Zoran Stevanović uvjereni su da je titula crno-bijelih juniora potpuno zaslužena, a isključenje osmorice igrača Crvene zvezde zbog učešća u incidentu - opravdano i u skladu sa propozicijama takmičenja.

Finale u Čačku prekinuto je pri vođstvu Partizana od 23:22, kada su sudije isključile Nikolu Milutinova sa jedne i Marka Tejića sa druge strane, kao i svu sedmoricu "učenika" Slobodana Klipe, koji su se u incident umiješali sa klupe.

"Posao trenera i stručnog štaba u takvim situacijama je da ne dozvole igračima sa klupe da uđu u teren. Moji treneri su to uspjeli da iskotrolišu. Poznato je da svi igrači koji uđu na teren sa klupe dobijaju automatsko isključenje", rekao je Bućan za portal "Košarka24".

On je dodao da je Partizan tokom sezone već dokazao da je bolji od Zvezde.

"Da je sve prošlo bez tuče i incidenta, mislim da bismo i tada dobili utakmicu. Mi smo Zvezdu pobijedili dva puta u okviru lige, tako da ovakav epilog neće umanjiti našu radost. Da ih nismo ranije pobjeđivali, bilo bi mi žao što smo osvojili titulu na ovakav način".


Zoran Stevanović rekao je za "Mozzart sport" da žali zbog svega što se dogodilo.

"Krenuli su od prvog minuta sa agresivnom odbranom, posebno prema Milutinovu. Ovo na kraju je urađeno po pravilima, jer je cijela klupa ušla na teren. Željeli smo da im izađemo u susret i da nastave meč sa petoricom igrača, ali ne, oni su morali da se u telefonskom razgovoru konsultuju sa predsjednikom da li da igraju ili ne", rekao je direktor mlađih selekcija kluba iz Humske 1.

Izjavu je dao i potpredsjednik KSS zadužen za takmičenja, Dejan Tomašević, kog je Crvena zvezda u svom saopštenju optužila da se "oduševio" kada je objavljeno da se utakmica prekida i da je Partizan pobjednik.

"Ovo je naša realnost, upozoravao sam na ovakve pojave. Potrebno je više odgovornosti svih ljudi koji učestvuju u ovakvim događajima. Dotakli smo dno, šteta je što se ovo desilo na meču juniora, mislio sam da toga nema na ovakvim susretima. Sva ta mržnja koju smo stvorili pobjeđuje svako dobro", poručio je Tomašević.

(MONDO, foto: Mozzart sport)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC