• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Beograđani bacili ljagu na Čačak"

Ni stariji ljubitelji košarke koja datira u gradu od daleke 1945. godine, ne pamte da je jedno finale okončano na takav skandalozan način.

 "Beograđani bacili ljagu na Čačak"  Izvor: MONDO

Gradonačelnik Čačka Vojislav Ilić ocijenio je da su mladi košarkaši Partizana i Crvene zvezde tučom u finalu juniorskog prvenstva Srbije bacili ljagu na srpski sport i taj grad.

Kako se navodi u saopštenju gradonačelnika, trodnevni praznik košarke, na kojoj je brojna publika sa puno ljubavi prema trofejnom sportu došla u halu kraj Morave, pretvoren je u skandal koji nije primjeren sportskom nadmetanju.

"Ni stariji ljubitelji košarke koja datira u gradu od daleke 1945. godine, ne pamte da je jedno finale, posebno mlađih kategorija okončano na takav skandalozan način", istakao je Ilić.

On je istakao da je blizu 2.000 gledalaca, koji su došli da na djelu vide budućnost srpske košarke, zgroženi, ali i dostojanstveni su dali pun doprinos, da skandal u režiji mladih košarkaša ne dobije još veće posljedice.

Zbog svega toga, ali i budućnosti košarke i razvoja mladih generacija, zahtijevamo od organa KSS da dobro preispita događaje u hali kraj Morave i kazni krivce, koji su očigledno kao mladi sportisti ovog puta podlegli nekom višem interesu klubova za koje nastupaju, dodaje se u saopštenju.

Ilić je podsjetio da su grad Čačak i Košarkaški klub Borac preduzeli sve mjere da organizacija finalnog turnira bude na vrhunskom nivou.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC