• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Simonović: Palo nam je samopouzdanje

Krilni košarkaš Crvene zvezde Telekom poslije "tijesnog" trijumfa nad Vojvodinom misli da tim "možda i previše" ne vjeruje u svoje mogućnosti.

 Simonović: Palo nam je samopouzdanje  Izvor: MONDO

Tim Dejana Radonjića opet je u srijedu namučio sebe, rivala i svoje navijače. Na kraju burnog meča sa Vojvodinom ipak je izvojevao pobjedu, trojkom Marka Simonovića pet sekundi prije kraja.

Uprkos tome što su Novosađani vodili od četvrtog minuta do 18 sekundi prije kraja, crveno-bijeli su uspjeli da prekinu seriju neuspjeha u domaćem prvenstvu.

Novi šef stručnog štaba Crvene zvezde Telekom ostvario je i prvu superligašku pobjedu na klupi vicešampiona Srbije. Na konferenciji za novinare poslije meča podsjetio je na povrede Borisa Savovića i Vuka Radivojevića, zbog kojih nije mogao da ih pošalje na teren.

"Izvukli smo meč pre kojeg smo imali puno problema. Nakon završnog turnira Jadranske lige u Laktašima i povrede Radivojevića u finalu, kao i Savovića na posljednjem treningu prije utakmice morali smo u hodu da se prilagodimo. To je Vojvodina znalački iskoristila i dobro nas namučila. Ipak smo na kraju uspjeli da odigramo skoncentrisano i zasluženo slavimo", rekao je Radonjić.

Marko Simonović opet nije blistao, ali je u posljednjem napadu domaćina ubacio trojku za pobjedu.

"Mi smo poslije Fajnal fora bili u velikom grču i palo nam je samopouzdanje možda i previše. Dobro je što smo pobijedili. Moramo da popravimo igru, a to ćemo uraditi samo ako bolje radimo i treniramo", kazao je Simonović.

Zvezdi je trijumf nad Vojvodinom bio četvrti u Superligi Srbije i njime se izjednačio sa novosadskim timom na diobi treće pozicije na tabeli.

U narednom kolu, u subotu, crveno-bijeli dočekaće Slobodu. Novosađani će putovati u Valjevo, na megdan Metalcu.

(Tanjug/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC