• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EVROLIGA: Belošević među elitom

Srpski arbitar izabran među osam sudija koji će ove sezone dijeliti pravdu na završnom turniru Evrolige, Fajnal foru, u Londonu.

 EVROLIGA: Belošević među elitom  Izvor: MONDO

Ilija Belošević spada u krug najboljih košarkaških arbitara na Starom kontinentu. Potvrda toga je i poziv za učešće na završnom turniru Evrolige, Fajnal foru, koji se od 10. do 12. maja održava u Londonu.

Belošević će biti jedan od osam abritara koje je Evroliga delegirala za taj događaj. Srpskom sudiji to će biti šesto učešće na Fajnal foru u karijeri i on je najiskusniji od svih ostalih arbitara koji će suditi u Londonu.

Osim Beloševića, na spisku su i Matej Boltauzer iz Slovenije, Italijani Gverino Cerebuh i Luiđi Lamonika, Grk Elijas Koromilas, Olegs Latisevs iz Letonije, Nemac Robert Lotermozer, kao i Ukrajinac Boris Rižik.

Belošević je do sada dijelio pravdu na tri finalna meča završnog turnira Evrolige, baš kao i Italijan Luiđi Lamonika, koji je takođe dobio poziv ove sezone.

Podsjetimo da je Belošević, zajedno sa Lamonikom, kao i Robertom Lotermozerom iz Njemačke bio djelilac pravde i u polufinalnim duelima na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

Plasman na Fajnal for Evrolige u dvorani O2 u Londonu obezbijedili su CSKA iz Moskve, Olimpijakos, Barselona i Real Madrid.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC