• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nervozni Teodosić zaradio isključenje

Srpski reprezentativac sukobio se sa sudijom na meču protiv Himkija zbog čega je morao da napusti teren već u prvoj četvrtini.

 Nervozni Teodosić zaradio isključenje Izvor: MONDO

Baš nakon što ga je Evroliga uvrstila među najuže kandidate za najbolji tim sezone, Miloš Teodosić je pokvario utisak.

Naime, plejmejker CSKA je na meču domaćeg šampionata protiv Himkija zaradio isključujuću grešku zbog incidenta sa sudijom.

On se već u prvoj četvrtini derbi meča sukobio sa arbitrom, a zatim ga odgurnuo i udario u rame, zbog čega je dobio dvije tehničke greške, odnosno diskvalifikujuću. Duel sudije i Teodosića bio je žestok, zbog čega je u smirivanju situacije učestvovalo nekoliko igrača.

Povod zbog kojeg je srpski reprezentativac izgubio živce, bio je to što mu je sudija svirao vraćanje lopte na njihovu polovinu terena.

Trener CSKA Etore Mesina istakao je poslije duela da je ekipa bila u problemu zbog ranog izlaska Teodosića, jednog od najboljih igrača, iz igre, ali je uprkos tome uspjela da trijumfuje rezultatom 74:65.

Pogledajte kako je isključen Teodosić.

Nesportski gest Teodosića gurnut je u drugi plan, pošto je CSKA po završetku meča i zvanično dobio medalje i šampionski pehar ruske lige, budući da su trijumfom nad Himkijem ovjerili titulu.

Teodosić je do izlaska iz igre upisao sedam poena, dok je kapiten srpske reprezentacije Nenad Krstić duel završio sa skorom od 13 poena i osam skokova, i bio je jedan od najzaslužnijih za trijumf Moskovljana.

Ekipu CSKA od 10. do 12. maja u Londonu očekuje Fajanl for Evrolige.

Moskovljani će u polufinalu u petak odmjeriti snage sa zvaničnim šampionom Olimpijakosom, dok će se u drugom meču za prolaz u veliko finale boriti Real Madrid i Barselona.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC