• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bojić suspendovao Partizan, Zvezdu...!

Direktor takmičenja Superlige Srbije naložio je klubovima da izmire dugovanja prema ligi, a uz to nije registrovao rezultate 11. kola.

  Bojić suspendovao Partizan, Zvezdu...!  Izvor: MONDO

Šokantno saopštenje objavljeno je u četvrtak na sajtu Agroživ Superlige.

Direktor takmičenja Predrag Bojić saopštio je da se "zbog neizvršenja plaćanja finansijskih obaveza suspenduju i njihove utakmice se ne registruju, sledeći klubovi: Metalac Koteks, Crvena zvezda Telekom, Vojvodina Srbijagas, Partizan mt:s i Sloboda".

Tim klubovima ostavljen je rok do 21. maja da izmire nastale obaveze, a ukoliko to ne urade, mečevi 11. kola biće registrovani službenim rezultatom.

Bojić je poslao i dodatno upozorenje.

"Upozoravamo klubove da međusobna vrijeđanja, insinuacije, etiketiranje i napadi na sudije, mogu manje nauditi onima kojima su upućene, ali mnogo više ugledu košarke, urušavajući sistem i dovodeći u pitanje sportski završetak takmičenja".

On je apelovao da klubovi imaju povjerenja u "ljude koje su jednoglasno izabrali (sudije, delegati, kontrolori, direktor lige, predsjednik Sudijske komisije)".

"Svojim ponašanjem izbegnite kazne koje će sigurno biti još rigoroznije. Jedino sportskim ponašanjem, uzajamnim poštovanjem, pridržavanjem Propozicija i Pravila igre, zajednički možemo dovesti ligu do kraja", poručio je Bojić.

U skladu sa odlukom direktora, tabela Superlige zvanično i dalje izgleda kao poslije 10. kola, odigranog u subotu: Partizan 8-2, Mega 8-2, Zvezda 7-3, Vojvodina 6-4, Radnički 5-5, Metalac 3-7, Sloboda 2-8, Konstantin 1-9.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC