• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Obradović: Ne mijenjam Dudu

"Niko iz KS Srbije me nije kontaktirao u vezi selektorskog mjesta. U pitanju su samo novinarske insinuacije", izjavio Saša Obradović.

 Saša Obradović: Ne mijenjam Dudu Izvor: MONDO

Spekulacije oko toga da će Dušan Ivković naredne sezone preuzeti Fenerbahče, iako je njegov agent to demantovao za MONDO, pokrenule su brojna pitanja o tome ko će ga naslijediti na klupi reprezentacije Srbije.

Specijalizovani košarkaški portal "Sportando" prenio je da će nasljednik Ivkovića na klupi Srbije po završetku Eurobasketa u Sloveniji ovog ljeta biti Saša Obradović, trener Albe.

"Niko me nije kontaktirao iz Košarkaškog saveza Srbije da bih mogao bilo šta da komentarišem na tu temu. Pod ugovorom sam sa Albom i zna se red. Prvo treba neko da dođe da me pita, pa tek onda da kažem da li je nešto realno ili ne. Stvarno ne želim i nije na mjestu da komentarišem novinarske insinuacije. Najgore od svega je što neko može još i da pomisli da se namećem", izjavio je za "Sportski žurnal" Obradović.

Obradović, koji se nalazi u Rimu, dodao je da ima važeći ugovor sa Albom.

Oglasio se i Dušan Ivković i rekao da je jedina istina da je on namjeravao da putuje u Berlin gdje je trebalo da se sretne sa Sašom Obradovićem.

"Planirao sam da, u dogovoru sa rukovodstvom Saveza, otputujem u Njemačku i da se sastanem sa Duškom Markovićem, kondicionim trenerom, i Sašom Obradovićem i da porazgovaram o njihovom eventulanom angažmanu. Ali nisam očekivao da Alba rano ispadne iz plej-ofa, pa ćemo razgovore obaviti kad se vrate u zemlju", izjavio je Ivković.

Selektor Srbije dodao je da je KSS organizacija koja ozbiljno pristupa stvarima.

"S obzirom na to je da je Košarkaški savez Srbije organizacija koja ozbiljno pristupa stvarima, naročito kadrovskim rješenjima u svim stručnim štabovima, nerealno je da se razmišlja o takvim rješenjima. U tom smislu normalno je da se obavljaju razgovori sa potencijalnim kandidatima oko angažovanja u stručnim štabovima, ne samo seniorskim", istakao je selektor Srbije.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC