• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda: Revanš Mega Vizuri

Vuk Radivojević ističe pred duel 12. kola Superlige da im je zemunski tim veliki dužnik i da će se maksimalno potruditi da ih pobijede.

 Zvezda: Revanš Mega Vizuri Izvor: MONDO

Mega Vizura je veliki dužnik Crvene zvezde Telekom iz prvog dijela Superlige, kada je u Kruševcu slavila sa 83:76.

Crveno-bijeli žele da se u 12. kolu Superlige, u nedjelju, revanširaju ekipi Dejana Milojevića za taj poraz. U timu Zvezde svjesni su da to neće biti nimalo lak zadatak.

"Prilično su nas zadužili i zato ćemo učiniti sve što je potrebno da im se revanširamo. Trudićemo se da nadoknadimo i minus od sedam poena razlike iz Kruševca. To sigurno neće biti lako, jer Mega Vizura ove sezone igra sjajno. Napravili su odličan spoj mladosti i iskustva, to je tim koji je željan dokazivanja i koji napreduje iz utakmice u utakmicu. Udarne igle su im Novica Veličković, Bobi Marjanović i Vasa Micić, zato će naš prvenstveni zadatak biti da njih zaustavimo", istakao je Vuk Radivojević.

Bek crveno-bijelih meč dočekuje sa optimizmom, jer je forma njegovog tima u usponu.

"Polako se vraćamo u pravi ritam. Najbolji pokazatelj za to je pet vezanih trijumfa kao i činjenica da smo pobijedili Partizan i Radnički na gostovanjima. Za nas je najbitnije da smo u značajnoj mjeri popravili igru u odbrani, a kroz agresivnu defanzivu tražićemo i pobjedu nad Mega Vizurom. Borbenost mora da bude na maksimalnom nivou, a siguran sam da nam motiva neće nedostajati. Svjesni smo šta nam ova pobjeda donosi, zato ćemo dati sve od sebe da nastavimo trijumfalni niz", dodao je košarkaš Zvezde, i napomenuo da se nada da će imati veliku podršku na tribinama, koja im uvijek znači.

Trener Dejan Radonjić na nadjeljnom meču u Pioniru neće moći da računa na kompletan sastav, jer će izostati povrijeđeni Aleksandar Cvetković.

Ulaz u halu Pionir biće besplatan, a klub je pripremio i posebne nagrade za najmlađe posjetioce.

Meč 12. kola Superlige Crvena zvezda - Mega Vizura na programu je u nedjelju od 19 časova.
Mega Vizura zajedno sa Partizanom ima najbolji skor u Superligi 9-2, dok je Zvezda ostvarila osam pobjeda uz tri poraza.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC