• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesina pregovara sa Turcima

Predsjednik moskovskog CSKA potvrdio da trener "armejaca" razgovara sa predstavnicima Košarkaškog saveza Turske o preuzimanju reprezentacije.

  Mesina pregovara sa Turcima  Izvor: MONDO

Uprkos brojnim spekulacijama o dolascima i odlascima igrača šampiona Rusije, status Etorea Mesine na klupi je za sada nesporan.

Predsjednik CSKA Andrej Vatutin govorio je u ponedjeljak o statusu trenera četvorice srpskih internacionalaca i potvrdio da italijanski stručnjak vodi pregovore sa čelnicima Košarkaškog saveza Turske.

"Vode se razgovori između turske federacije i Mesine. CSKA se neće suprotstaviti njihovom eventualnom dogovoru da Mesina postane selektor tamošnje reprezentacije. U njegovom ugovoru postoji klauzula da može paralelno da radi i u klubu i sa reprezentacijom... Uostalom, Mesina godinama mašta o tome da vodi reprezentaciju tokom Olimpijskih igara", izjavio je on.

Nezadovoljstvo u taboru ruskog giganta zbog još jednog neuspješnog napada na trofej Evrolige zaboravljeno je zbog izazova u plej ofu regionalne VTB lige.

CSKA u četvrtfinalu poslije tri utakmice vodi protiv Krasnih Krila iz Samare 2:1, a u posljednjem meču je poražen 49:50.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC