• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savović: Snaga Metalca u "udarnoj trojci"

"Najveću pažnju moraćemo da posvetimo Vranešu, Dašiću i Bakiću", smatra krilo Crvene zvezde uoči meča sa Valjevcima (srijeda, 20.00, besplatan ulaz).

 Savović: Snaga Metalca u "udarnoj trojci" Izvor: MONDO

Igrači Dejana Radonjića žele da plej of Superlige Srbije dočekaju u što boljem raspoloženju.

U izvjesnim polufinalnim duelima sa Mega Vizurom, prema trenutnoj situaciji, neće imati prednost domaćeg terena. I Zemunci i crveno-bijeli imaju isti odnos pobjeda i poraza, uz činjenicu da tim Dejana Milojevića ima za poen bolju koš razliku u međusobnim okršajima.

Međutim, do kraja ligaškog dijela preostala su još dva kola.

Crvena zvezda Telekom je u seriji od šest uzastopnih pobjeda. Posljednji put su u prvenstvenom meču poraženi 17. aprila, i to upravo od narednog rivala - Metalca.

U prvom ovosezonskom okršaju, tim Dejana Radonjića izgubio je u Valjevu 77:82.

"Imamo ogroman motiv da se revanširamo Metalcu za poraz u prvom dijelu prvenstva. Želimo da zabilježimo još jednu pobjedu, dobro smo se pripremili, odlično treniramo i nadam se da ćemo nastaviti trijumfalni niz", izjavio je za klupski sajt Boris Savović, krilni centar crveno-bijelih.

Prema njegovom mišljenju, crveno-bijeli će u srijedu u 20.00 časova morati da posvete posebnu pažnju udarnom triju rivala.

"Metalac je pred početak sezone najavljivao visoke ambicije, tome u prilog su govorila zvučna pojačanja poput Vraneša i Dašića. Osim njih, ove sezone učinkom i odličnim partijama istakao se Bojan Bakić. To je trio na koji ćemo morati najviše da obratimo pažnju".

Valjevski klub dočekuje sljedeće kolo na šestom mjestu tabele, sa tri pobjede i devet poraza, a košarkaš Crvene zvezde Telekom smatra da njegovi saigrači neće biti zavarani tim podatkom.

Poslije oporavka od povrede, krilni centar još nije ušao u formu u kojoj je odigrao najveći dio sezone. Nakon pobjede nad Mega Vizurom u nedjelju, zna kako bi crveno-bijeli trebalo da igraju u srijedu.

"Da bismo došli do pobjede moramo da odigramo veoma agresivno u odbrani. To je ključ, kao i koncentracija koju moramo da zadržimo tokom svih 40 minuta. Trudićemo se da nastavimo da podižemo formu pred početak plej-ofa. Mislim da smo na pravom putu i da trijumf neće izostati", dodao je Savović.

Rukovodstvo Crvene zvezde Telekom odlučilo je da još jednom omogući besplatan ulaz svim posjetiocima hale Pionir.

"U duelu sa Mega Vizurom se vidjelo koliko nam je značila podrška navijača. Zato pozivam publiku da u što većem broju dođe u dvoranu, a mi ćemo se potruditi da ih obradujemo još jednom pobjedom", podvukao je krilni centar.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC