• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Apsolutno pobjedničke ambicije

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je danas da je ekipa Konstantina svojim igrama pokazala da nije slučajno u Super ligi.

 Vujošević: Apsolutno pobjedničke ambicije Izvor: MONDO

Ipak, prema njegovim riječima, ambicije crno-bijelih u duelu s niškom ekipom su "apsolutno pobjedničke". U pretposljednjem kolu ligaškog dijela Super lige Srbije Partizan sutra od 20 sati gostuje u Nišu ekipi Konstantina.

Partizan je lider na tabeli domaćeg šampionata sa pobjedom više i boljim međusobnim skorom s drugoplasiranom Mega Vizurom, uz samo dva poraza nakon 12 odigranih kola. Konstantin je na posljednjem mjestu, sa samo jednom pobjedom.

"Bez obzira na trenutni plasman Konstantina na tabeli, niška ekipa je pokazala veliku dozu ozbiljnosti i odgovornosti kada je samo takmičenje u Superligi u pitanju. Na kraju krajeva, oni su u prvoj utakmici s nama u Beogradu pružili veoma kvalitetnu partiju i načinom igre u odbrani i u napadu zaista pokazali da nisu slučajno akteri ovogodišnje Super lige"
, rekao je Vujošević.

On je dodao da mu je drago što Niš ima superligaša i ocijenio da je to veliki podstrek za ljude koji vode računa o niškoj košarci, kao i da bi bilo bi sjajno da i u nekom narednom periodu taj grad, kao jedan od centara srpske košarke, ima i dalje stabilnog prvoligaša.

"Mi smo u nedjeljnom mikrociklusu intenzivirali rad na treninzima, kao što sam i ranije rekao, sa osnovnom idejom da početak plej-ofa dočekamo što spremniji. Naše aspiracije vezane za ovu utakmicu su apsolutno pobjedničke i nastojećemo da naše navijače, kojih ima dosta u Nišu, obradujemo kvalitetnom igrom i, naravno, pobjedom", rekao je Vujošević.

(beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC