• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog koga Hauard ide iz Lejkersa?

Prvenstveno zbog odluka trenera, a potom i zbog "forsiranja" nekih saigrača, snažna "petica" najozbiljnije razmatra svoje opcije.

 Zbog koga Hauard ide iz Lejkersa? Izvor: MONDO

Odluka Dvajta Hauarda (27) da poslije samo jedne sezone napusti Los Anđeles nije iznenadila mnoge.

Katastrofalna sezona Lejkersa, jedva izboren plasman u plej of i eliminacija već u prvoj rundi raspršili su nade "jezerdžija" da će moći da se bore za titulu.

Povrh svega, konstantni problemi sa povredama dodatno su otežali posao treneru Majku Dantoniju i zagorčali život navijačima.

Snažni centar stoga je procijenio da to nije dobra sredina za njega, pa je već počeo da razmatra ponude Hjustona i Dalasa.

Sudeći prema saznanjima TV mreže "ESPN", Dvajt Hauard želi da što prije ode iz Los Anđelesa, zbog nekoliko razloga. Najveći je frustracija odlukama trenera Dantonija.

"Supermen" je, navodno, bio jedan od samo četvorice igrača kojima je omogućemo da razgovaraju sa menadžerom Lejkersa Mičom Kupčakom. Nakon Kobija Brajanta i Paua Gasola, a prije Entoana Džejmisona sastao se sa funkcionerom kluba i izrazio nezadovoljstvo radom trenera.

"Hauard je ukazao na to da se osjeća skrajnuto i da Majk Dantoni liderske uloge prepušta Kobiju Brajantu i Stivu Nešu, dok njegovo mišljenje ne želi da čuje", iznosi ESPN.

Takođe je ocijenjeno i da je dominantnoj "petici" zasmetala odluka trenera da otpusti prvog pomoćnikla Čaka Persona, sa kojim je izgradio dobar odnos.

"Dvajt je u teškoj situaciji. Sa jedne strane ne želi da ga gledaju kao 'ubicu trenera', a sa druge je jasno da ovog ljeta postaje slobodan igrač i da može da bira gdje će igrati, kao i pod kojim stručnjakom. Ako mu se ne sviđa način na koji je korišćen u Dantonijevom sistemu, zašto bi htio da produži saradnju sa Lejkersima", zaključuju američki novinari.

Hauard je u dresu postizao prosječno 17,1 poen uz 12,4 skoka.

(MONDO, foto: Beta/AP/Mark J. Terrill)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC