• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muta: Imamo "plan B"

Trener Radničkog najavio igru na pobjedu protiv Partizana mt:s u posljednjem kolu, a osvrnuo se i na neuspjeh u borbi za mjestom koje vodi na Jadran.

 Muta: Imamo "plan B" Izvor: MONDO

Košarkaši Radničkog deklasirali su Slobodu rezultatom 96:58, ali je to bila Pirova pobjeda i besmislen revanš za trojku Ljubojevića sa svoje polovine u Užicu.

Vojvodina je ranije u srijedu uspjela da pobjedi Mega Vizuru kao gost, čime je obezbijedila četvrtu poziciju na tabeli, a time i plasman u plej-of i ABA ligu 2013/14 (pod uslovom da plati "vajld kard").

Trener Radničkog Miroslav Nikolić ostavio je u čudu sve prisutne na konferenciji za novinare, rekavši da klub ima spremnu varijantu za slučaj neuspjeha u Superligi - koji je sada već izvestan.

"Znali smo ishod utakmice u Zemunu, ali do izražaja je došla razlika u kvalitetu igrača. Jako sam zadovoljan onim što su pružili Miljenović, Jović, Dimić. Ranije sam se oslanjao na starije igrače, trebalo je da forsiram mlađe još prije, ali šta je - tu je. Bitno nam je da se Birčević vratio poslije povrede", rekao je popularni Muta i dodao:

"Okrećemo se utakmici posljednjeg kola sa Partizanom. Idemo u Beograd da pobijedimo, a u hodu ćemo rješavati šta i kako dalje. Slijedi dogovor sa upravom - imamo 'plan B'".

Podsjetimo da je Radnički kroz ABA ligu izborio plasman u Evrokup, ali je veliko pitanje da li bi dobio "zeleno svjetlo" da igra evropsko takmičenje, ako istovremeno ne bi bio učesnik ABA lige, koja se u Evropi smatra "domaćom" za sve timove iz regiona.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC