• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rakočević lakše povrijeđen

Kapiten crveno-bijelih povrijedio mišić i neizvjestan je za start plej-ofa.

 Rakočević lakše povrijeđen  Izvor: MONDO

Ekipa Crvene zvezde Telekom biće oslabljena u meču posljednjeg kola Superlige Srbije, a možda i u prvoj polufinalnoj plej-of utakmici.

Kako saznaje MONDO, Igor Rakočević doživio je djelimičnu rupturu mišića i prve prognoze ljekara kažu da će morati da pauzira pet dana.

Dakle, povreda nije teže prirode, ali i tako kratko odsustvo kapitena i jednog od nosilaca igre "pada" u nezgodnom trenutku po tim Dejana Radonjića.

Zvezda će bez Rakočevića morati da pobijedi Vojvodinu u Novom Sadu - kako bi zadržala drugo mjesto i prednost domaćeg terena u polufinalu doigravanja - a onda je pitanje da li će i protiv Mege nastupiti kompletna, jer je prvi meč te serije na rasporedu već u utorak (28. maja), tačno petog dana Rakočevićeve rehabilitacije.

Trenutak je, dakle, da odgovornost preuzmu neki drugi igrači, uključujući Majka Skota, koji je zbog povrede leđa "preskočio" meč protiv Metalca, ali bi u idealnom slučaju mogao da se vrati na teren već u subotu od 18 časova.

Podsjetimo da je Zvezda u seriji od sedam pobjeda u Superligi, odnosno da nije poražena od finala ABA lige sa Partizanom mt:s, odigranog prije četiri nedjelje.

Crveno-bijeli uoči posljednjeg kola imaju skor 10-3 i slabiji skor u međusobnim susretima sa trećeplasiranom Mega Vizurom (9-4), koja gostuje u Užicu.

(I. B. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC