• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavićević: Cilj je druga faza EP

Aduti Crne Gore na Evrobasketu u Sloveniji biće NBA centri Peković i Vučević, zatim Dubljević, Dašić, braća Šehović, braća Bakić...

 Pavićević: Cilj je druga faza EP Izvor: MONDO

Najbolji košarkaši Crne Gore u Podgorici obavljaju uvodnu fazu priprema, uoči selidbe na Zlatibor, gdje će "puniti baterije" za iskušenja koja im predstoje na šampionatu Evrope.

"Đetići" su prošle godine trijumfovali u kvalifikacionoj grupi sa Izraelom i Srbijom, a selektor Luka Pavićević kaže da je to ekipi donijelo prijeko potrebno samopouzdanje.

Zanimljivo, Pavićević je indirektno proglasio Litvaniju i Srbiju favoritima B grupe, izjavom da će se pitanje crnogorskog plasmana u dalje takmičenje rješavati u okršajima sa BiH, Makedonijom i Letonijom.

"Cilj nam je da u prvoj rundi napravimo najbolji mogući rezultat, kako bismo u drugoj fazi napali jednako dobre protivnike. Pokušaćemo da se plasiramo i na Svjetsko prvenstvo, ali to za sada spada u domen snova i nadanja", rekao je Pavićević, a prenose "Vijesti".

On je dodao da "ukoliko ponovimo disciplinu od prošle godine, uspjeh neće izostati".

Lideri tima trebalo bi da budu NBA centri Nikola Peković (Minesota) i Nikola Vučević (Orlando), a tu je i nekolicina renomiranih internacionalaca.

Kandidati za put u Sloveniju su još: Blagota Sekulić, Bojan Dubljević, Marko Todorović, Vladimir Dašić, Milko Bjelica, Bojan Bakić, Boris Bakić, Suad Šehović, Sead Šehović, Nikola Ivanović, Aleksa Popović, Marko Popović, Miloš Komatina, Nemanja Radović, Vladimir Mihailović (povrijeđen) i naturalizovani Tejlor Ročesti, koji će se kasnije priključiti pripremama.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC