• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teodosić propušta pripreme u Sloveniji

Plejmejker "orlova" neće putovati sa saigračima u Kranjsku Goru, na bazične pripreme za Evropsko prvenstvo (4-22. septembar).

 Teodosić propušta pripreme u Sloveniji Izvor: MONDO

Prvi plejmejker reprezentacije Srbije Miloš Teodosić propustiće najjnaporniji dio priprema "orlova" za predstojeći šampionat Evrope.

Kreator igre moskovskog CSKA stigao je prošle nedjelje na okupljanje državnog tima u hotelu "Zira" i narednih dana radio na oporavku sa ljekarom Draganom Radovanovićem.

Dok su njegovi saigrači prolazili individualne testove spososbnosti, on je boravio na terapijama, sa kojima će nastaviti i dok tim Dušana Ivkovića bude u Kranjskoj Gori.

U subotu je poručeno iz Košarkaškog saveza da će Teodosić sve vrijeme boravka reprezentacije na pripremama u Sloveniji (15-28. jul) ostati u Beogradu i da će raditi individualno, sve dok ne bude procijenjeno da može da se pridruži ekipi.

On je povredu lista zadobio krajem maja, nastupajući za "armejce".

Njegov izostanak sa treninga dodatno otežava ionako naporan posao Dušana Ivkovića, koji je u subotu još jednom ukazao na veliki broj otkaza i problema koji prate početak priprema reprezentacije za EP u Sloveniji.

Narednih dana u tabor "orlova" doći će plejmejker Vasilije Micić (odmarao od SP za igrače do 19 godina), Nemanja Nedović (stiže iz SAD), kao i Nemanja Krstić (trenutno na EP za igrače do 20 godina) i Đorđe Gagić i Nikola Kalinić (obojica dio univerzitetske reprezentacije).

"Predano smo radili ovh nekoliko dana i kvalitetno pred bitan kamp u Sloveniji. Mnogo očekujem od priprema u Kranjskoj Gori. Priključiće nam se Micić, koji će cijelo ljeto provesti u nacionalnim selekcijama kao i Nedović, koji ima lakšu povredu, ali nadam se da neće biti ništa ozbiljnije", rekao je selektor Ivković u subotu u hali "Pionir".

Evropsko prvenstvo biće odigrano od 4. do 22. septembra, a rivali u grupi biće Srbiji će biti Litvanija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Letonija i Crna Gora. Dalje idu tri najbolje selekcije.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC