• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda nastavlja bez Radivojevića

Crvena zvezda Telekom odlučila je da ne produži saradnju sa iskusnim bekom, osvajačem tri Kupa Koraća sa crveno-bijelima. Šta će biti sa Rakočevićem?

 Zvezda nastavlja bez Radivojevića Izvor: MONDO

Uprava Crvene zvezde Telekom furiozno je počela prelazni rok, dovođenjem Jake Blažiča i Blejka Šilba, na šta se nadovezao i transfer Bobana Marjanovića iz Mega Vizure.

Dok navijači sa nestrpljenjem čekaju još neko novo ime, na Malom Kalemegdanu je došao red na rastanke sa nekolicinom dosadašnjih prvotimaca.

Prvo je Bojan Subotić prešao u Budućnost, a zatim je Vuku Radivojeviću saopšteno da klub neće iskoristiti opciju produžetka saradnje.

Radivojević, koji se trenutno nalazi na odmoru u inostranstvu, kratko je potvrdio za MONDO da je postao "slobodni agent".

"Tačno je da ne ostajem u Zvezdi, ali do srijede sam na moru i ne bih da dajem nikakve izjave", ljubazno i profesionalno se odazvao nekadašnji kapiten crveno-bijelih.

Vuk Radivojević (30 godina, 196 cm) nosio je crveno-beli dres od 2003. do 2007, pa u sezoni 2009/10, da bi se poslije godinu dana provedenih u FMP Železniku i treći put obreo u Zvezdi, nakon što je sklopljen sporazum o petogodišnjoj saradnji dva kluba.

Veći dio sezone 2011/12 propustio je zbog operacije koljena, da bi prethodnih mjeseci dao doprinos osvajanju Kupa i plasmanu u Evroligu, odnosno u finale srpskog plej-ofa.

Sada je, po svemu sudeći, na redu rješavanje statusa aktuelnog kapitena, Igora Rakočevića, čiji ostanak u timu je neizvjestan još od završetka sezone, prije mjesec dana.

Tada je sam Rakočević, koji je ljetos potpisao dvogodišnji ugovor sa matičnim klubom, izjavio da će "vidjeti šta će se dešavati" i onda donijeti odluku.

Za sada ni nekadašnji reprezentativac ni bilo ko od vodećih ljudi Crvene zvezde Telekom nisu nagovijestili kakav će biti epilog pregovora, koji se vode daleko od očiju javnosti.

Tridesetpetogodišnji veteran samo je iskoristio priliku da putem Twittera poželi sve najbolje Vuku Radivojeviću.

"Želim sreću našem Vuku, jednom od najboljih saigrača ikada, Zvezdinom djetetu i legendi kluba. Bila je privilegija igrati sa tobom", napisao je Rakočević.

Crveno-bijeli u međuvremenu traže pomoć Demarkusu Nelsonu na poziciji plejmejkera, kao i još jednog visokog igrača.

(Ivan Bogunović, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC