• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dudini "orlovi" stigli u Kranjsku Goru

Najbolji košarkaši Srbije doputovali su u Sloveniju gdje će odraditi bazični dio priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo.

 Dudini "orlovi" stigli u Kranjsku Goru Izvor: MONDO

Selekcija Srbije stigla je u Kranjsku Goru, a zatim je u dvorani "Vitranc" održala prvi trening.

Izabranicima selektora Dušana Ivkovića na aerodromu "Nikola Tesla" u Surčinu, prije polaska u Sloveniju, priključio se i Vasilije Micić, koji je dobio sedam dodatnih slobodnih dana poslije osvajanja srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu sa selekcijom igrača do 19 godina.

Ekipi se u toku dana u Sloveniji pridružio i Nemanja Nedović, koji je doputovao iz SAD. Nedović je boravio na zvaničnom predstavljanju u svojoj novoj ekipi, članu NBA lige Golden Stejtu.

On je tokom boravka "preko bare" zaradio i lakšu povredu članka, pa će sljedećih nekoliko dana vježbati po specijalnom programu.

Poseban tretman rada imaće i Miloš Teodosić, koji je ostao u Beogradu, gdje će ići na terapije, trenirati indivudalno, a ekipi će se priključiti kad bude procijenjeno da je spreman za maksimalne napore.

U Kranjsku Goru, zbog privatnih obaveza, nije doputovao kapiten Nenad Krstić, već se priključio timu u večernjim satima.

Reprezentacija Srbije u hotelu "Kompas" u Kranjskoj Gori ostaće do 28. jula, kada se seli u Rogašku Slatinu. Od 2. do 4. avgusta "orlovi" će nastupati na turniru "Laško Group" u Celju, gdje će igrati protiv Turske, Slovenije i Letonije, a zatim će pripreme nastaviti u Beogradu.

Evropsko prvenstvo u Sloveniji igra se od 4. do 22. septembra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC