• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lučić: Počele upale mišića, ali nema odustaja

Reprezentativac Srbije izjavio da je ekipa pojačala ritam na bazičnim pripremama u Kranjskoj Gori. Uskoro kompletiranje tima.

 Lučić: Počele upale mišića, ali nema odustaja Izvor: MONDO

Reprezentacija Srbije broji četvrti dan na pripremama u Kranjskoj Gori.

Izabranici selektora Dušana Ivkovića poslije uvodnog i nešto lakšeg rada prve nedjelje u Beogradu, znatno su pojačali ritam treninga kako bi se što bolje pripremili za predstojeće kontrolne utakmice.

Vladimir Lučić ističe da se naporno radi u Sloveniji, kao i da ekipa ima odlične uslove za trening.

"I prije dolaska u Kranjsku Goru znali smo da će ovo biti najteži dio priprema za Evropsko prvenstvo. Treninzi su znatno teži i naporniji nego prve nedjelje u Beogradu. Prije podne trčimo na obližnjem fudbalskom terenu, dok smo poslijepodne u dvorani koja je na pet minuta hoda od hotela Kompas u kome smo smješteni", raportirao je Lučić.

On je rekao da se već osjećaju posljedice jačih treninga.

"Stigle su i prve upale mišića, ali nema odustajanja. Uslovi u Kranjskoj Gori su inače zaista odlični, imamo sve što nam je potrebno za kvalitetan rad, oporavak i odmor"
, dodao je bivši kapiten Partizana, odskoro novi igrač Valensije.

Reprezentaciji će se u toku dana priključiti Đorđe Gagić i Nikola Kalinić, koji su sa selekcijom Srbije prije dva dana osvojili bronzanu medalju na Univerzijadi u Kazanju.

"Njih dvojica trebalo bi da se pojave već na poslijepodnevnom treningu. Nema nas dovoljno, tako da je svaki igrač prijeko potreban kako bi imali što bolji i kvalitetniji trening. Krajem nedjelje u rad bi po specijalnom režimu trebao da se ukljući i Nemanja Nedović, tako da će nas biti još više na terenu", dodao je Lučić.

Nakon Gagića i Kalinića u Sloveniju će u ponedjeljak doputovati i Nemanja Krstić, kapiten mlade selekcije Srbije, koja nastupa na Evropskom prvenstvu u Estoniji.

Reprezentacija Srbije u Kranjskoj Gori ostaće do 28. jula, kada će se preseliti u Rogašku Slatinu. Od 2. do 4. avgusta nastupaće na turniru u Celju, sa selekcijama Turske, Slovenije i Letonije, a zatim će se "orlovi" vratiti u Beograd.

Evropsko prvenstvo u Sloveniji počinje 4. septembra.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC