• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''VJEČITI'': Promjene i u stručnim štabovima

KK Partizan m:ts i KK Crvena zvezda Telekom osim što rekontruišu timove za sljedeću sezone, mijenjaju i sastave na klupama.

 ''VJEČITI'': Promjene i u stručnim štabovima Izvor: MONDO

U redovima šampiona Srbije, Partizana, dosta je mirno posljednjih nedjelja.

Trener Duško Vujošević izjavio je za MONDO da je blokada računa sa sobom povukla i blokadu aktivnosti među crno-bijelima, ali je otkrio da ipak ima nekih promjena u odnosu na posljednju sezonu.

Dosadašnji Vujoševićevi pomoćnici Miloš Gligorijević i Đorđe Šijan napustili su klub iz Humske. Gligorijević, koji je uz crno-bijele od 2009. godine, sada je u stručnom štabu selektora Srbije Dušana Ivkovića. Šijan je vodio sve selekcije mlađih kategorija Partizana.

Dragan Todorić, sportski direktor šampiona Srbije, izjavio je da su dvojica pomoćnih trenera odmah po završetku prošle sezone svima u klubu poručili da odlaze.

"Oni su se zahvalili svima u klubu i otišli su da pokušaju da pronađu samostalne angažmane u nekoj drugoj sredini. To je pravi razlog, bilo kakvih nesporazuma nije bilo", istakao je za "Sport" Todorić.

Promjene u stručnom štabu napravila je Crvena zvezda. Milan Gurović, koji je tokom prošle sezone asistirao svoj trojici trenera koji su se promijenili na Malom Kalemegdanu (Milivoju Laziću, Vladi Vukoičiću i Dejanu Radonjiću), ubuduće će raditi kao prvi trener ekipe FMP.

Crveno-bijeli promijeniće i kondicionog trenera. Aleksandar Lukman, koji je do sada obavljao tu funkciju preseliće se u Rusiju, gdje će brinuti o fizičkoj spremi igrača Himkija, dok će njegovo mjesto zauzeti Dragan Gačević.

Takav ishod je očekivan, budući da Gačević i trener Dejan Radonjić sarađuju već dugi niz godina (u Budućnosti, a i u reprezentaciji Crne Gore).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC