• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Elijahu ponuđen, ali ne dolazi u Zvezdu

Direktor Crvene zvezde Telekom demantovao je navode poznatog košarkaškog novinara Davida Pika, sa izraelskog sajta "One".

 Elijahu ponuđen, ali ne dolazi u Zvezdu Izvor: MONDO

Crvena zvezda Telekom "već" tri nedjelje nije angažovala nijedno pojačanje, a pošto se zna da planira dovođenje bar još dvojice igrača, mediji i navijači podjednako su nestrpljivi da saznaju na koga je pao izbor.

Izraelski sajt "One" u srijedu je pod oznakom "ekskluzivno" objavio da bi u Zvezdu mogao da stigne reprezentativac te zemlje i doskorašnji član Makabija Lior Elijahu (27 godina, 205 cm).

Novinar David Pik podsjeća da su Elijahu i Makabi raskinuli ugovor zbog toga što igrač nije pristao na smanjenje plate, a uz to navodi da crveno-bijeli, uz podršku potpredsjednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja imaju finansijski potencijal da učine Elijahua dijelom moćne ekipe za nastup u Evroligi.

Direktor Zvezde Davor Ristović odmah je u izjavi za MONDO demantovao takvu mogućnost.

"Imponuje nam što se igrač Makabija dovodi u vezu sa Zvezdom, ali mi ne tražimo Elijahua, niti smo pokazali interesovanje za njega. Ponudili su nam ga menadžeri, kao što nude desetine drugih igrača", rekao je Ristović.

Vicešampion Srbije i ABA lige u D grupi Evrolige će igrati upravo protiv Makabija, zatim Panatinaikosa, Laboral Kuće, Lokomotive Kubanj i pobjednika kvalifikacionog turnira.

Ovog ljeta na Mali Kalemegdan su stigli Jaka Blažič, Blejk Šilb i Boban Marjanović, a očekuju se još jedan plejmejker ili "kombo" bek i jedan visoki igrač.

(Ivan Bogunović, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC