• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EP (U-18): Srbi još jednom "gazili"

Juniorska reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Evrobasketa u Letoniji, poslIJe nove ubJedljive pobJede - 99:70 protiv Češke.

 EP (U-18): Srbi još jednom "gazili" Izvor: MONDO

Dve nesrećno izgubljene utakmice u prvoj fazi Evropskog prvenstva, od Francuske i Litvanije, uvele su srpske košarkaše u dalje takmičenje sa skorom 0-2.

U tom trenutku su bili svjesni da im samo sve tri pobjede u drugoj fazi donose plasman u četvrtfinale i oni ne samo da su ih ostvarili, nego su to uradili uz iznenađujuću "demonstraciju sile".

Rusi su savladani sa 45, Bosanci sa 26, a Česi u odlučujućoj utakmici sa 29 poena razlike - 99:70 (23:16, 25:17, 25:21, 26:16)!

Kapiten Brano Đukanović postigao je 20, Ognjen Jaramaz 19, a sedmorica košarkaša završila su meč sa između šest i 10 poena na svom kontu.

Česi su definitivno izgubili priključak u finišu prvog poluvremena, kada su "orlići" serijom od 5:0 stekli 15 poena prednosti. U trećoj četvrtini je vođstvo koševima Radeta Zagorca i Jaramaza odmah naraslo na nedostižnih 55:33...

Podsjetimo da je trener Aleksandar Bućan u Letoniju poveo ekipu bez sedam-osam talentovanih košarkaša: poput Ristića, Rebića, Jokića, Šalića, Gudurića, Tejića, Kaplanovića, Simovića...

Konačan plasman Srbije u grupi i ime protivnika u četvrtfinalu biće poznati uveče, nakon odigravanja ostalih utakmica posljednjeg kola.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC