• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vratio se Bjelica, Micić na poštedi

"Redovno" stanje u taboru reprezentacije Srbije na pripremama za Evrobasket u Sloveniji.

 Vratio se Bjelica, Micić na poštedi Izvor: MONDO

Najbolji srpski košarkaši u utorak su nastavili sa uigravanjem za prve kontrolne utakmice, ali i sa aklimatizacijom poslije silaska sa 800 metara nadmorske visine, na koliko se nalazi Kranjska Gora, u znatno niže lociranu Rogašku Slatinu.

Vasilije Micić bio je na kontrolnom pregledu zbog povrede butnog mišića i potvrđeno je da će do povratka u Beograd, početkom iduće nedjelje, raditi individualno, po posebnom programu.

Važno je da nije u pitanju povreda koja bi ga na duže vrijeme odvojila od ekipe, kao što je Stefan Birčević morao prije vremena da se vrati u Srbiju, zbog preloma kosti u stopalu.

Tim menadžer "orlova" Nebojša Ilić rekao nam je da se Nemanja Bjelica u ranim popodnevnim satima vratio iz Istanbula, gdje je predstavljen kao novi član Fenerbahče Ulkera. Visoko krilo normalno će trenirati već u utorak uveče.

Krilni centar Crvene zvezde Telekom Luka Mitrović posljednji je u nizu igrača kojima je Dušan Ivković naknadno poslao poziv. Prije njega su to bili Nikola Kalinić (Vojvodina, Radnički) i Nemanja Krstić (Mega Vizura).

"Mitroviću je ovo drugi dan sa nama. Na pripremama imamo mnogo mladih igrača poput njega i mislim da mu uklapanje neće predstavljati nikakav problem", završio je Ilić.

Organizatori turnira "Laško group" od 2. do 4. avgusta u Celju saopštili su detaljan raspored, po kojem će "orlovi" igrati u petak od 18 časova protiv Turske, u subotu od 20.15 protiv Slovenije i u nedjelju od 18 protiv Letonije.

(Ivan Bogunović, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC