• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Još samo Peković...

"Trejdom" Brendona Dženingsa iz Milvokija u Detroit, sa tržišta je skinut pretposljednji iz kruga atraktivnih ograničeno slobodnih agenata.

 NBA: Još samo Peković... Izvor: MONDO

Talentovani plejmejker Brendon Dženings - poznat po tome što između srednje škole i NBA nije igrao na koledžu, već u Evropi, za rimsku Lotomatiku - novi je član Detroit Pistonsa.

On je u noći između utorka i srijede proslijeđen Pistonsima u zamenu za beka Brendona Najta, krilo Krisa Midltona i Ukrajinca Slavu Kravcova, koji će u Milvoki Baksima postati saigrači Miroslava Raduljice.

Američki mediji navode da će Dženings potpisati trogodišnji ugovor vrijedan 25 miliona dolara.

Dženings je bio ograničeno slobodan agent, što znači da su zainteresovani timovi mogli da mu ponude ugovor, a Milvoki bi onda birao da li da ga zadrži pod tim uslovima, ili da ga pusti da ode.

Kako Baksi nisu bili zainteresovani za nastavak saradnje, a nije bilo ni ponuda sa strane, mladi plejmejker dugo se nalazio "ni na nebu, ni na zemlji".

Isto je i Nikoli Pekoviću, s tim što čelnici Minesota Timbervulvsa sve vrijeme tvrde da žele da zadrže crnogorskog reprezentativca.

Međutim, vrijeme prolazi, dogovora nema, a Pekoviću zbog popunjenog "seleri kepa" praktično nijedan tim više ne može da ponudi ugovor kakav cilja i kakav je, objektivno, zaslužio (11-12 miliona dolara po sezoni).

Ako njegovi agenti ne naprave kompromis sa Minesotom, bivši centar Partizana bi mogao da odradi predstojeću sezonu po cijeni daleko nižoj od tržišne, a onda ljeta 2014. postane potpuno slobodan u izboru nove sredine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC