• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tanjević: O Gagiću prvo pričamo sa Partizanom

Menadžer srpskog reprezentativca Đorđa Gagića potvrdio za Mondo da postoji nekoliko ponuda za centra Partizana.

 Tanjević: O Gagiću prvo pričamo sa Partizanom Izvor: MONDO

Povodom informacija da je belgijski Ostende zainteresovan da angažuje centra crno-bijelih, njegov agent Bojan Tanjević za Mondo kaže da nije sporno da postoji interesovanje više evropskih klubova za Gagića:

"Ima nekoliko zainteresovanih klubova ali Đorđe je pod važećim ugovorm sa Partizanom još dvije godine. Mi veoma cijenimo sve što je Partizan uradio za njega ove godine, posebno trener Duško Vujošević i nikakve odluke i pomijeranja se neće desiti bez konsultacija sa Partizanom".

Poslije uspješne sezone u Partizanu gdje se na poziciji centra rotirao sa Dejanom Muslijem, osvajanjem titula ABA i Super lige, Đorđe Gagić nastupao je za Univerzitetsku reprezentaciju Srbije, a sada se priključio i seniorskoj reprezentaciji na pripremama sa željom da se izbori za mjesto u timu koji će Duda Ivković povesti na Eurobasket u Sloveniju narednog mjeseca.

"Potvrda njegovog kvalitetnog rada je interesovanje tih klubova, a status reprezentativca veliko priznanje i stimulans da nastavo radi i napreduje u karijeri.Ali ponavljam o njegovom statusu ćemo prvo razgovorati sa Partizanom", zaključio je Tanjević u izjavi za Mondo.

Košarkaški klub Partizan nalazi se u velikim finansijskim problemima o kojima je više puta javno govorilo rukovodstvo kluba.

Pored blokiranog računa zbog neplaćenog poreza, crno-bijeli imaju problem velikog broja neisplaćenih plata brojnim igračima iz ove i prethodne sezone.

Po okončanju sezone, Partizan su napustili kapiten Vladimir Lučić i bek Nemanja Gordić.

Jedini igrač koji je ovog ljeta došao u Partizan, iako to nije još očigledno formalizovano je Đoko Šalić, perspektivni mladi centar koji je do sada nastupao za sarajevski KK Spars.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC