• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivković: Svim igračima šansa

Selektor Srbije očekuje mnogo na prvim pripremnim utakmicama i zna da će na turniru u Celju vidjeti veliku želju i borbu svog tima, ali i greške.

 Ivković: Svim igračima šansa Izvor: MONDO

Najbolji košarkaši Srbije poslije naporne pripremne faze započinju seriju mečeva nastupom na turniru "Laško Group" u Celju.

Izabranici selektora Dušana Ivkovića prvi duel odigraće u petak protiv selekcije Turske, od 18 sati, u subotu od 20.45 sati sastaće se sa domaćinom, Slovenijom, dok će posljednjeg dana turnira u Celju, u nedjelju odmjeriti snage sa selekcijom Letonije (17.30).

Selektor Srbije izjavio je da očekuje mnogo od predstojećih pripremnih utakmicama, na kojima neće moći da računa na plejmejkera Vasilija Micića, koji se poslije povrede vraća u redovni trenažni proces, uz Miloša Teodosića, koji po specijalnom režimu radi individualno u Beogradu.

"Poslije mnogo uloženog rada tokom priprema u Beogradu, Kranjskoj Gori i Rogaškoj Slatini, slijedi nam period pripremnih utakmica, tokom kojeg ćemo mnogo raditi na uigravanju tima sa čak osam debitanata. Sigurno će igrači pokazati veliku želju, ali očekujem i dosta grešaka, naročito u prvim utakmicama. Svi reprezentativci će u 11 mečeva, koliko ćemo odigrati u pripremnom periodu, dobiti šansu da pokažu koliko mogu. Mi smo tokom priprema ovog novog i mladog tima, dobili neosporan košarkaški kvalitet i visok nivo atleticizma. Sada slijedi veoma važna faza u kojoj sve to treba da pretočimo u kvalitetnu timsku igru", izjavio je Dušan Ivković.

Evropsko prvenstvo u Sloveniji igra se od 4. do 22. septembra, a Srbija će nastupati u grupi B zajedno sa selekcijama Bosne i Hercegovine, Litvanije, Makedonije, Crne Gore i Letonije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC