• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK RADNIČKI: Sponzori zovu svakodnevno

Direktor ABA ligaša iz Kragujevca Aleksandar Mitrović otkrio da je povećano interesovanje sponzora za ulaganje u klub.

 KK RADNIČKI: Sponzori zovu svakodnevno Izvor: MONDO

Prema riječima čelnika Radničkog, interesovanje za klub iz dvorane "Jezero" veće je nego ranije.

Poslije naknadnog dobijanja pozivnice za učešće u ABA ligi, Kragujevčani su zasukli rukave i počeli pripreme za novu sezonu.

Aleksandar Mitrović, direktor kluba, otkrio je da će Šumadinci narednu sezonu dočekati bez velikih finansijskih problema.

"Pored Partizana i Zvezde, Radnički je jedini ABA ligaš južno od Beograda koji se takmiči u regionalnoj ligi, pa je popriličan broj kompanija koje su prihvatile pregovore sa nama o partnerstvu u novoj sezoni", izjavio je on, a prenio klupski sajt.

Pored 26 utakmica u Jadranskoj ligi, tim Miroslava Nikolića nastupaće od jeseni i u Evrokupu. Trener će okupiti ekipu 12. avgusta, na početku priprema.

Za sada su novajlije u Radničkom Nikola Kalinić, Marko Marinović i Di Džej Sili. Od starosjedilaca u ekipi su ostali Stefan Birčević, Stefan Jović i Miloš Dimić.

Prema Mitrovićevim riječima, obaveze prema bivšim igračima biće uredno izmirene, uz dogovore o reprogramu dugovanja. Takođe, otkrio je i da se svakodnevno vode pregovori o ulasku novih sponzora u klub.

"Paralelno sa jačanjem tima, uprava kluba maksimalno je angažovana na formiranju budućeg sponzorskog pula. Svakodnevne su aktivnosti i na tom polju, za nama su pregovori iz kojih već sada možemo da nagovijestimo da ćemo i u tom dijelu poslovanja imati pojačanja...".

"U našem klubu raste uvjerenje da ćemo ekonomski imati stabilan klub i da ćemo biti stabilan učesnik četiri takmičenja koja nas očekuju u narednih godinu dana. Svoj rejting smo uzdizali iz godine u godinu, a trenutnu krunu naših nastupa - učešće na Fajnal foru Jadranske lige, imamo kao izazov za nadmašivanje u sezoni pred nama. To prepoznaju svi tržišni učesnici sa kojima smo u pregovorima", podvukao je Mitrović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC