• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Marković lav, Krstić i Bjelica za primjer"

Selektor Srbije zadovoljan urađenim tokom tri nedelje boravka u Sloveniji. Povrede sustižu jedna drugu.

 "Marković  lav, Krstić i Bjelica za primjer" Izvor: MONDO

Košarkaška reprezentacija Srbije vraća se kući poslije 14 dana priprema u Kranjskoj Gori i još sedam dana provedenih u Rogaškoj Slatini i Celju.

Pobjedom nad Letonijom osvojeno je drugo mjesto na turniru "Laško group", sa skorom 2-1.

"Ova pobjeda mi daje vjeru da ćemo radom doći do forme potrebne za Evropski šampionat", rekao je Dušan Ivković, a prenosi zvanični sajt KSS.

"Prije svega snagom volje, željom i fizičkom spremom, došli smo do pobjede nad dobrim timom Letonije, koji igra zajedno već četiri godine. Nastupili smo sa puno debitanata, ali su igrači pokazali odličan voljni momenat i dobili posljednju četvrtinu čak sa 18:5", dodao je selektor.

Iako nema običaj da posebno izdvaja igrače, istakao je da su u ovom meču "neki ponijeli veliki teret i odigrali sa znatno većom minutažom od planirane".

"Stefan Marković je morao da igra čak 35 minuta i borio se lavovski. Pored njega su i kapiten Krstić i Bjelica davali pravi primjer mladim igračima".

Ono što reprezentaciji pravi problem još od perioda prije okupljanja su povrede.

"Zadovoljan sam onim što je urađeno na pripremama u Sloveniji. Nažalost, pehovi sa povredama ne prestaju da nas pogađaju. Neposredno pred utakmicu sa Letonijom morali smo da zamijenimo Nedovića, koji je na zagrijavanju osjetio bol u skočnom zglobu, a tokom meča se Bogdanović požalio na povredu prepona".

Vasilije Micić morao je da propusti čitav turnir u Laškom zbog ranije ustanovljene povrede butnog mišića, dok je Vladimir Lučić iznenada "otpao" prije prvog meča protiv Turske i takođe ga uopšte nije bilo na parketu.

Miloš Teodosić, koji je tokom jula individualno radio u Beogradu, bodrio je drugove sa tribina i narednih dana će biti poznato da li je zaliječio povredu lista u mjeri koja bi mu dozvolila da se priključi nacionalnom timu. Sjajni plejmejker nalazi se van stroja nepuna tri mjeseca.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC