• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Amerikanci duže na odmoru

Crveno-bijeli će se u ponedjeljak okupiti na ljekarskim pregledima, a dan kasnije počinju sa radom.

 ZVEZDA: Amerikanci duže na odmoru Izvor: MONDO

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u ponedjeljak počinju pripreme za novu sezonu, u kojoj ih kao najveći izazov očekuje Evroliga.

Uprava kluba pobrinula se da - za sada - angažuje četiri kvalitetna pojačanja, od kojih će samo Boban Marjanović biti tu od prvog dana.

Amerikanci Blejk Šilb i Čarls Dženkins, kao i starosjedilac Demarkus Nelson, priključiće se ekipi tokom druge polovine avgusta, dok se Jaka Blažič očekuje u zavisnosti od njegovog statusa u reprezentaciji Slovenije.

Zvezdini košarkaši obaviće sve neophodne preglede i testove, a prve treninge obaviće od utorka do petka u Železniku. Već za 10. avgust planirana je selidba na Zlatibor, gdje će do kraja mjeseca biti sprovedene tzv. bazične pripreme.

Crveno-bijeli nisu željeli da mijenjaju oprobano mjesto, hotel "Wai Tai", koji svojom infrastrukturom omogućava vrhunske uslove za rad.

Dejan Radonjić isprva neće moći da računa ni na Raška Katića i Luku Mitrovića, koji se nalaze na pripremama reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo.

Od važnijih igrača iz prošle sezone, klub će zadržati još Borisa Savovića, Marka Simonovića i Branka Lazića. Majk Skot je kandidat za sporazumni raskid saradnje, a ostaje da se vidi kakva je dalja perspektiva mladog plejmejkera Aleksandra Cvetkovića.

Na početku priprema bi trebalo da se pojave Dejan Đokić, Ivan Smiljanić i Milan Milovanović, a na šefu struke je odluka koga će priključiti prvom timu od igrača rođenih 1995, sa kojima je prethodnih dana radio u Budvi.

U pitanju su plejmejker Nikola Rebić, bek Marko Gudurić i centri Marko Tejić i Dušan Ristić.

Klub će u sezonu takmičenja na četiri fronta ući bez veterana Igora Rakočevića i Vuka Radivojevića, kao i Bojana Subotića, koji je prešao u Budućnost.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC