• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakav kroše... ali na košarci

Početak duela Slovenije i Turske na turniru u Celju obilježila tuča Gorana Dragića i Doguša Balbaja, u kojoj je domaći košarkaš izvukao deblji kraj

 Kakav kroše... ali na košarci Izvor: MONDO

Ljubitelji košarkaške igre na turniru Laško Group u Celju vidjeli su i malo bokserskih poteza. Duel Slovenije i Turske obilježilo je i fizički obračun organizatora igre Gorana Dragića i Doguša Balbaja.

Oni su se već u petom minutu poslije prodora slovenačkog igrača pod košem "zakačili", a onda je došlo i do incidenta. Dragić je furiozno završio napad, a onda mu je Turčin uzvratio udarcem.

U smirivanje strasti su se odmah uključili svi košarkaši sa terena i klupe, kao i pomoćno osoblje reprezentacija, a Dragić je izvukao deblji kraj, jer mu je nastradala arkada.

VIDEO

Prekid je trajao više od deset minuta, a nakon što su sudije isključile obojicu igrača, nastavljen je meč u kojem je Slovenija na kraju slavila sa 72:53.

Ovo nije prvi incident takve vrste na pripremnim mečevima, jer ljubitelji košarke sigurno pamte tuču sa Akropolis kupa 2010. godine, kada su se sukobili srpski i grčki igrači.

U tom duelu učestvovale su i stolice, zbog čega je FIBA suspendovala Nenada Krstića na tri utakmice, a Miloša Teodosića na dva meča Svjetskog prvenstva u Turskoj. Po dva meča na Mundobasketu 2010. propustili su i grčki igrači Sofoklis Skorcijanidis i Adonis Focis, dok je kapiten Srbije zaradio i novčanu kaznu od 45.000 švajcarskih franaka, a Košarkaški savez Srbije morao je da plati 20.000.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC