• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea počela pripreme

Košarkaši Igokee počeli su pripreme za novu sezonu.

 Igokea počela pripreme Izvor: MONDO

Dragan Bajić, šef stručnog štaba Igokee, izvršio je  u Aleksandrovcu prozivku košarkaša i dao signal za početak priprema. bajić je na prvom treningu imao deset igrača: Milan Dozet, Siniša Štemberger, Goran Gajović, Željko Klještan, Nikola Gaćeša, Draško Knežević, Miljan Pavković, Uroš Nikolić, Aleksandar Radukić i Luka Kovač.

"Boris Bakić nalazi se na priprema crnogorske reprezentacije, dok će se trojica Amerikanaca, Majkl Frejzer, Kedrik Mejs i Rejmon Galovej, ekipi pridružiti 8. avgusta.Počeli smo s radom dva mjeseca prije početka prvenstva, jer ja kao trener praktikujem da ekipa u pripremnom periodu bude što više zajedno, pogotovo zbog činjenice da smo napravili velike korekcije u timu. Imamo dosta novih igrača i potrebno nam je vrijeme kako bi se igrači upoznali i kako bismo se što bolje uigrali za iskušenja koja nas očekuju", rekao je Dragan Bajić, koji nije mogao dati konkretan odgovor da li Branko Jorović ostaje u klubu.

"Još smo u pregovorima... Naravno, voljeli bismo da Jorović ostane, njemu su vrata kluba uvijek otvorena, ali mi znamo svoje mogućnosti. Vidjećemo, ako se uskoro nešto ne desi, moraćemo da tražimo drugo riješenje na poziciji krilnog centra."

Milan Dozet, kapiten Igokee, rekao je da poznaje novajlije i izrazio nadu da će Aleksandrovčani imati uspješnu sezonu.

"Ekipa je skoro skroz nova, tako da nas prvo očekuje upoznavanje i uigravanje. Sve momke koji su došli znam odranije i nadam se da će se brzo uklopiti u tim i u porodičnu atmosferu koju smo imali prošle sezone, za koju smo konstatovali da nam je i donela uspeh. Imaćemo težak zadatak da ponovimo atmosferu i dobar trening od prošle sezone, a ako to uspemo, siguran sam da ni rezultati neće izostati", navodi Dozet.

Miljan Pavković istakao je da su prvi utisci u novom klubu impresivni.

"Šta da kažem, prezadovoljan sam... Prvi utisci su zaista sjajni. Nadam se da ćemo imati uspešnu sezonu, iako nam neće biti nimalo lako, jer su košarkaši koji su igrali u Igokei prošle sezone postavili visoke standarde", rekao je novi plejmejker šampiona BiH.
NOVI GRB IGOKEE

Iz igokee i novost da su logo kluba redizajnirali i da će u novoj sezoni nastupati sa novim logom na dresu. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC