• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crna Gora na EP bez Pekovića!

Centar Minesote nije se pojavio na pripremama u dogovorenom terminu i "vjerovatno" neće nastupiti na šampionatu u Sloveniji.

 Crna Gora na EP bez Pekovića! Izvor: MONDO

Mnogo se prethodnih nedjelja i mjeseci pričalo o "strašnoj" centarskoj liniji Crne Gore, ali kako stoje stvari četiri nedjelje prije početka Eurobasketa, protivnik Srbije u B grupi doputovaće u Jesenice značajno oslabljen.

Direktor reprezentativnih selekcija Crne Gore, Danilo Mitrović, rekao je agenciji MINA da Nikola Peković vjerovatno neće biti dio ekipe za kontinentalni šampionat.

Centar Minesota Timbervulvsa trebalo je da se u ponedjeljak stavi na raspolaganje selektoru Luki Pavićeviću, ali se to nije dogodilo.

"Krajnji rok za njegov dolazak na pripreme bio je 5. avgust. Taj rok je probijen, pa Peković vjerovatno neće igrati na EP u Sloveniji", rekao je Mitrović.

On je objasnio da Peković još nije potpisao novi ugovor sa Minesotom, što je poremetilo njegove planove.

"Radi se o najvećem ugovoru u njegovoj karijeri. Dok se ugovor ne potpiše, on nema pravo da se priključi reprezentaciji, a vrijeme je već odmaklo".

Košarkaši Crne Gore u četvrtak će doputovati sa Zlatibora u Beograd, kako bi odigrali prijateljsku utakmicu sa selekcijom Ukrajine, a nakon toga se vraćaju u svoju zemlju.

Pored Srbije i Crne Gore, u B grupu Eurobasketa žrijebane su Litvanija, Makedonija, Bosna i Hercegovina i Letonija.

Osim Pekovića, selektor Pavićević ne zna da li će moći da računa na talentovanog centra Barselone Marka Todorovića, koji ide na terapije zbog povrede ruke. Ako ne bude mogao da igra, teret će pasti na leđa Nikole Vučevića, Bojana Dubljevića i veterana Blagote Sekulića.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC