• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marjanović: Radujem se Evroligi, navijačima..

Gorostasni centar Crvene zvezde Telekom odradio prvi trening u Železniku. "Idemo korak po korak", poručio obučen u opremu novog kluba.

 Marjanović: Radujem se Evroligi, navijačima.. Izvor: MONDO

Tim Dejana Radonjića dočekaće sljedeću sezonu značajno ojačan pod košem. Uz reprezentativca Raška Katića za mjesto na poziciji "pet" konkurisaće i Boban Marjanović (24, 221 cm).

Zvanično najkorisniji igrač Superlige Srbije prosječno je prošle sezone u dresu Mega Vizure postizao po 16,4 poena i 10,7 skokova, uz dvije blokade po meču.

Opremu Crvene zvezde zadužio je poslije povratka sa NBA Ljetne lige, na kojoj je nastupao za Atlantu. U utorak je, uz nove saigrače, trenirao u dvorani u Železniku.

"Nisam očekivao ovoliku gužvu. Juče smo bili na testiranjima i svakog dana je sve više novinara", izjavio je nasmijani centar, ponikao u vršačkom Hemofarmu.

Radonjićev tim radiće u Beogradu do subote, kada će se preseliti na Zlatibor.

"Krenuli smo u ponedjeljak sa vježbama, a u utorak smo prvi put radili ozbiljnije - malo teretana, pa malo tehnika... Večeras nas očekuje isto, sve do puta na Zlatibor. Fali nam trenutno dosta igrača, jer ih je polovina u reprezentaciji, a polovina bi tek trebalo da nam se priključi. Za sada radimo sa mladim igračima, koji su fenomenalni".

Dok se ekipi ne pridruže Amerikanci i reprezentativci, iskusniji prvotimci jačaće i brusiće formu uz veliki broj juniora. Marjanović kaže da dobro poznaje Ristića, Rebića, Gudurića, Dobrića, Čvorovića, povrijeđene Tejića i Đukanovića...

"Znam ih. Igrao sam u Megi prošle godine, pa su međusobno igrali sa juniorima moje tadašnje ekipe i to sam gledao. Dobro ih poznajem".

Upitan za snagu i kvalitet nove Crvene zvezde Telekom, odgovorio je da, prema njegovom mišljenju, tim izgleda "super".

"... Nadam se da tako izgleda i navijačima", dodao je Marjanović.

Pristalice vicešampiona dočekuju novu sezonu za starim ambicijama, željne titula i spektakla u Evroligi.

"Svi to žele, i navijači i igrači. Tek smo krenuli, prvi nam je zajednički dan, idemo korak po korak. Ne može niko ništa da obeća, a ni mi da kažemo da nećemo da se trudimo. Radujem se i Evroligi i navijačima Crvene zvezde", otkrio je Marjanović.

Marjanović je tokom ljeta igrao i NBA Ljetnu ligu.

Nastupao je za Atlantu. "Iskoristio sam taj period da odem tamo i na ljetovanje. Utisci su lijepi, igrali smo u Las Vegasu, pred skautima i brojnom publikom... To je novo iskustvo za mene i utisci su fenomenalni".

(M. Šolak - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC