• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gagić ostaje u Partizanu

Kandidat za nastup na Evropskom prvenstvu u Sloveniji nosiće crno-bijeli dres i u predstojećoj sezoni.

 Gagić ostaje u Partizanu Izvor: MONDO

Interesovanja za njega je bilo, ali je Đorđe Gagić (22 godine, 210 cm) odlučio da ostane u taboru prvaka Srbije i ABA lige.

Neizvjesnost koja je trajala nedjelju dana, otkako je objavljeno da ga želi belgijski Ostende, prekinuta je u utorak, na sastanku Gagića i njegovog menadžera sa čelnicima crno-bijelih, kao što je na "prozivci" dan ranije najavio sportski direktor Dragan Todorić.

"Đorđe je u Partizanu ostvario evropsku afirmaciju, što je ovog ljeta valorizovano kroz poziv selektora 'A' reprezentacije Dušana Ivkovića. Pošto se njegovi ciljevi i želje za iduću sezonu poklapaju sa klupskim, ostaće i nastaviti da radi sa Duškom Vujoševićem", rekao je za MONDO Bojan Tanjević iz agencije "Interperformances".

Nije tajna da crno-bijeli kubure sa finansijama, ali snažni centar je svjestan da mu inostranstvo i novac neće "pobjeći".

"Postojalo je interesovanje velikog broja klubova, kao što pretpostavljam da postoji i za ostale mlade igrače šampionske ekipe. Bez obzira na to, Đorđu je Partizan sve vrijeme bio prioritet".

Gagić se poslije jednog i po dana odmora ponovo našao sa saigračima iz nacionalnog tima, koji se u Kombank areni spremaju za vikend i "Trofej Beograda", potom i prijateljski meč sa Rusijom.

Pripremama Partizana uskoro bi trebalo da se priključi Dejan Musli, kome se selektor Ivković u utorak zahvalio na saradnji.

(I. Bogunović - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC