• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Joksimović napustio Igokeu, ide u Olimpiju

Slovenački reprezentativac Nebojša Joksimović napustio Aleksandrovac i sljedeće sezone igraće u dresu Ljubljanske Olimpije.

 Joksimović napustio Igokeu, ide u Olimpiju Izvor: MONDO

Nebojša Joksimović otputovao je na pripreme slovenačke reprezentacije za Eurobasket 2013, a u Aleksandrovac će neće ni vraćati pošto je odlučio da napusti ekipu Igokee.

"Nisam siguran gdje će igrati Joksimović, ali tačno ja da je otišao i obavijestio nas je da neće igrati za Igokeu. Sigurno je da će njegov odlazak biti određeni hendikep za Igokeu, ali smo na toj poziciji doveli Borisa Bakića i Ramona Galoveja i na njima je da popune tu rupu“
, rekao je za MONDO trener Igokee Dragan Bajić.

Dilemu oko toga gdje će Joksimović nastaviti karijeru riješio je međutim kapiten Igokee Milad Dozet u svojoj čestitci na twitteru.

"Puno sreće mom velikom prijatelju Joksimoviću u Olimpiji. Bilo je zadovoljstvo igrati sa tobom 3 godine“, napisao je Dozet.

Kako saznaje MONDO, Joksimović i Igokea razišli su se pošto nisu uspjeli da se dogovore o njegovim primanjima u narednoj sezoni.

Uprava Igokee je Joksimoviću ponudila isti ugovor kao protekle sezone na šta on nije pristao već je tražio bolje uslove, a kada je odbijen njegov zahtjev slovenački košarkaš potražio je novu sredinu.

Igokea je prije nekoliko dana počela pripreme za novu sezonu u kojoj će se pored ABA lige takmičiti i u Evrokupu.

„Zasad se polako uvodimo u ritam, sa ozbiljnijim radom počećemo tek kada vidimo u kakvom stanju su se igrači vratili sa odmora. Od sutra ćemo biti i kompletni jer nam dolaze ova tri Amerikanca , jedino će još nedostajati Bakić koji je na pripremama reprezentacije Crne Gore za Eurobasket“, rekao je Bajić.

(G.Arbutina, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC