• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljekar reprezentacije: Teo još neizvjestan

Predsjednik Medicinske komisije KS Dragan Radovanović još ne može definitivno da potvrdi da li će prvi plejmejker "orlova" moći da igra u Sloveniji.

 Ljekar reprezentacije: Teo još neizvjestan Izvor: MONDO

Vijesti o brzini oporavka Miloša Teodosića sve su važnije dok se približava Evropsko prvenstvo.

Selektor Dušan Ivković otkrio je na konferenciji za novinare u četvrtak da će prvog kreatora igre čekati do posljednjeg dana priprema. Dan poslije je na sajtu Košarkaškog saveza Srbije objavljena i izjava prvog čovjeka ljekarske komisije Saveza, Dragana Radovanovića.

"Miloš Teodosić trenira po individualnom programu već 22 dana i u tom periodu pažljivo se prati reakcija njegovog povrijeđenog mišića na napore. Proces i program njegovog oporavka upravo se baziraju i koriguju na osnovu reakcije mišića na različite stepene napora. Ni jednog trenutka ne želimo da rizikujemo da se njegova povreda pogorša, a činimo sve da ga oporavimo što je moguće ranije", objasnio je on.

Teodosić se pridružio saigračima po povratku iz Slovenije. I u narednom periodu nastaviće da, kao i do sada, radi individualno i gleda kontrolne mečeve "orlova".

"Pregledi se obavljaju redovno, jednom do dva puta nedjeljno, i prate se svi bitni medicinski parametri. Da li će se Teodosić na vrijeme oporaviti i da li će moći da igra na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, u ovom trenutku još uvijek ne može da se kaže".

Reprezentacija Srbije učestvovaće tokom vikenda na pripremnom turniru "Trofej Beograda". U subotu će u Kombank areni igrati protiv Ukrajine (21.00), a u nedjelju protiv pobjednika duela Turska - Slovenija, na istom mjestu.

Ivkovićevi izabranici igraće u ponedjeljak na Novom Beogradu i protiv Rusije, a na terenu bi tokom drugog i trećeg kontrolnog meča mogli da zaigraju i oporavljeni Vasilije Micić i Vladimir Lučić.

Evropsko prvenstvo u Sloveniji biće odigrano od 4. do 22. septembra, a rivali Srbije u grupnoj fazi biće reprezentacije Crne Gore, Litvanije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Letonije.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC