• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ode Zvezda na Zlatibor

Trinaest igrača i stručni štab crveno-belih provešće narednih 20 dana na popularnoj planini na zapadu Srbije.

 Ode Zvezda na Zlatibor Izvor: MONDO

"Hajdemo u planine, jer tamo nema... vrućine", komotno su mogli da zapjevaju košarkaši Crvene zvezde Telekom u subotu ujutru, kada su ispred dvorane u Železniku seli u autobus za Zlatibor.

Tamo će u idealnim uslovima, što se tiče klime, smještaja i sportske infrastrukture, do 30. avgusta obaviti bazični dio priprema za predstojeću sezonu.

Dejan Radonjić će u prvoj fazi rada na Zlatiboru moći da računa na 13 igrača: Borisa Savovića, Marka Simonovića, Branka Lazića, Aleksandra Cvetkovića, Bobana Marjanovića, Dušana Ristića, Marka Tejića, Nikolu Rebića, Marka Gudurića, Branu Đukanovića, Nikolu Čvorovića, Ognjena Dobrića i Nikolu Markovića.

Od 20. avgusta ekipi će se priključiti Demarkus Nelson, Blejk Šilb i Čarls Dženkins, a Raško Katić i Luka Mitrović u zavisnosti od statusa u "A" reprezentaciji Srbije.

Zanimljivo je da su sedmorica tinejdžera, novih prvotimaca, odradili solidan "trening" uoči polaska na put, jer su imali zadatak da u autobus spakuju kompletnu opremu koja će biti korišćena na Zlatiboru - klupe, tegove, bućice, medicinke, prsluke sa tegovima, šipke, strunjače, torbe sa medicinskom opremom...

"Malo smo se preznojili, ništa strašno. Mi, mlađi, smo tu da slušamo, učimo i pomognemo, kada su ovakve stvari u pitanju. Odlično smo prihvaćeni i ja sam prezadovoljan dosadašnjim radom i atmosferom u ekipi", rekao je mladi plejmejker Nikola Rebić.

Crveno-beli će treće ljeto zaredom biti smješteni u hotelu "Wai Tai", u sklopu koga se nalaze košarkaška dvorana, teretana i travnati tereni.

Dejanu Radonjiću asistiraće pomoćni treneri Velibor Radović, Saša Kosović i Nikola Birač, kondicioni trener Dragan Gačević, fizioterapeut Milorad Ćirić i doktor Boris Gluščević.

"Prvih pet dana rada u Beogradu iskorišćeni su za postepeno uvođenje u trening. Tri nedelje, koliko ćemo provesti na Zlatiboru, optimalan je period za dobre pripreme. Na prepodnevnim treninzima ćemo naizmjenično kombinovati trčanje i teretanu, dok će se popodne raditi na košarkaškim elementima. Postepeno ćemo podizati intenzitet rada, a igrači će povremeno imati slobodno prijepodne ili veče da se regenerišu i oporave", rekao je za klupski sajt Dragan Gačević.

Novi kondicioni trener Zvezde stigao je iz podgoričke Budućnosti, gdje je proveo pet godina i za to vrijeme ostvario odličnu saradnju sa Dejanom Radonjićem.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC