• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novinari pustili Tanjevića da puši...

Kada niko nije ništa pitao Bogdana Tanjevića na konferenciji za štampu, on je imao zanimljivo zapažanje...

 Novinari pustili Tanjevića da puši... Izvor: MONDO

Selektor košarkaške reprezentacije Slovenije Božidar Maljković rekao je danas da je zadovoljan pobjedom nad Turskom na Trofeju Beograd, kao i da je taj trijumf važan zbog samopouzdanja nekih igrača.

"Dobro je da smo pobijedili, zbog samopouzdanja nekih igrača. Ja sam ovdje dolazio prije 40 godina, kupao se u bari i brao dobre bambuse. I tada sam imao problema sa glasom, kao i sada. Bio sam na pregledima, ljekari ne znaju šta je, ali smo možda zato pobijedili, jer nisam mnogo pričao", rekao je Maljković novinarima u Areni.

Slovenija je pobijedila Tursku sa 55:54, iako je gubila skoro cijelu utakmicu.

"Rekao sam i slovenačkim novinarima da kritikuju mene, a ne igrače. Veliki je pritisak i velika su očekivanja, ali i Srbija je u Novom Sadu (na EP 2005.) imala odličnog trenera i odličan tim, pa svi znamo kako je prošla, tako da mene ovo ne zavarava", rekao je Maljković.

Iskusni stručnjak ponovio je apel da Arena, kojoj je zvanično ime "Kombank arena", ponese ime jednog od otaca jugoslovenske škole košarke.

"Komercijalna banka je najbolja u zemlji, ali ja moram da ponovim apel da ova dvorana ponese ime profesora Nikolića. Razgovarao sam i sa vrhom prošle vlasti, a apelujem i na ovdje. Vjerujem da bismo se i Boša (Tanjević) i ja, a i vi (mediji) osjećali bolje da je tako", rekao je Tanjević.

Selektor Turske Bogdan Tanjević kazao je da nije nezadovoljan porazom.

"Odigrali smo bolje nego u Sloveniji, vidi se napredak. Mogli smo i da pobijedimo, ali ovo je realno. Treba još da pojačamo formu nekim igračima koji su u zaostatku i koji su se kasnije priključili pripremama. Mislim da će biti kako treba do nekog 25. avgusta. Nisam nezadovoljan", rekao je Tanjević.

Kada novinari nisu imali pitanja za Tanjevića, on je uz osmijeh rekao:

"Puštate me da pušim. To je lijepo, potrebno je tako".

Reprezentativac Slovenije Jaka Lakovič rekao je da je ovo bila dvostruka pobjeda, za tim i za njega, jer je izdržao cijeli meč zbog povrede.

"Mislim da utakmica nije bila najatraktivnija, ali se broji samo pobjeda. Ovo je pobjeda i za mene, jer sam se vratio i igrao bez bolova i reakcije u leđima poslije povrede, tako da sam srećan zbog toga. Sutra igramo finale, vjerovatno protiv Srbije i vjerujem da će biti lijepo", rekao je Lakovič.

Turski reprezentativac Emir Preldžić takođe nije bio nezadovoljan.

"Čestitam Sloveniji na pobjedi, ali i mojim momcima na dobroj igri tokom 39 i po minuta. Nije kako treba, ali smo napravili znatan napredak poslije turnira u Sloveniji", rekao je Preldžić.

(MONDO/Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC