• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brajant: Želim šesti NBA prsten, i sedmi...

Najveća zvijezda Lejkersa izjavio da će biti spreman za novu sezonu u najjačoj ligi sveta i da još dugo ne planira da ode u penziju.

 Brajant: Želim šesti NBA prsten, i sedmi... Izvor: MONDO

Kobi Brajant uspješno se oporavlja od povrede Ahilove tetive. On je izjavio da će biti potpuno spreman za novu sezonu u NBA ligi i da će sa saigračima iz Los Anđeles Lejkersa uraditi sve da stigne do šampionskog prstena.

Rekao je da uprkos tome što će uskoro napuniti 35 godina i dalje ima veliki motiv da igra košarku i da je spreman da pruža partije na najvišem nivou.

"Osvojio sam pet šampionskih prstena, ali, uprkos tome i povredi, spreman sam da igram još nekoliko godina. Volim košarku i mogu da igram sa istim žarom kao i do sada. Želim šesti NBA prsten, a potom i sedmi...", istakao je Brajant u izjavi za kinesku televiziju.

Vođa Lejkersa rekao je da ga upravo taj status zvijezde tjera da bude bolji i motivisaniji svake sezone, ali da pojedinac u košarci ne može sam.

"Nijedan igrač, ma koliko dobar bio, ne znači mnogo ako ne postoji grupa koja funkcioniše dobro i ima zajednički cilj - rezultat tima, a ne pojedinca", rekao je Brajant.

Brajant je istakao da je sve u SAD tako koncipirano da se uvijek traži nova zvijezda i stalno se prave poređenja igrača, ali kaže da ga to davno ne opterećuje.

"Naučio sam da se na to ne obazirem i trudim se samo da se usredsredim na svoj posao. Najbolje je kada ste u stanju da se uopšte ne bavite onim što drugi govore", rekao je igrač Lejkersa.

On je istakao da poslije završetka karijere neće ništa raditi.

"Siguran sam da ću biti veoma, veoma dobar, odnosno odličan u tome da ne radim ništa", rekao je Brajant.

(MONDO/Fonet)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC