• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kecman za MONDO: Gledaću Falkaoa!

Nekadašnji as Partizana potpisao je ugovor sa francuskim trećeligašem Monakom.

 Kecman za MONDO: Gledaću Falkaoa! Izvor: MONDO

Dušan Kecman (35) u bogatoj karijeri je osvojio Evroligu, sedam titula prvaka Srbije, četiri puta bio šampion ABA lige, jednom prvak Grčke...

Sada je došlo vrijeme uživanja.

Treća francuska liga na prvi pogled nije takmičenje koje odgovara Kecmanovom košarkaškom renomeu, ali veličina sportskog izazova u poznim igračkim godinama ne mora da bude presudna u donošenju odluke.

Dušan Kecman u izjavi za MONDO ističe da je uradio pravu stvar kada je prihvatio ponudu Monaka.

"Dobio sam interesantnu ponudu za ovaj period karijere i shvatio da mi tako nešto apsolutno odgovara. Monte Karlo je sjajno mjesto za život, a klub ima ambiciju da se plasira u drugu ligu, što mu proljetos nije uspjelo".

Tim iz kneževine preuzeo je iskusni crnogorski trener Savo Vučević, stric centra Orlando Medžika, Nikole Vučevića, a pored Kecmana je dovedeno još nekoliko afirmisanih igrača.

Mnogi će pomisliti da ruski milijarder Dmitrij Ribolovljev pokušava da "preko noći" napravi i košarkaškog giganta, po ugledu na fudbalski klub iz istog mjesta, ali Kecman kaže da nije baš tako.

"Koliko sam upoznat, klub ima lokalnog sponzora i to nije Ribolovljev. Naravno, znam iz novina da je on doveo Falkaoa i neke bivše igrače Porta, tako da ću sigurno pratiti fudbal i iskoristiti svaku priliku da odem na stadion Monaka", završio je "vječiti" ljubimac Grobara.

Kecman je prošle sezone igrao za Roan, sa kojim je zauzeo peto mjesto u regularnom dijelu francuskog šampionata, a onda ispao u četvrtfinalu plej-ofa.

Prije toga je ukupno sedam godina bio član Partizana, uz kratke epizode u Panatinaikosu, Efesu, Kijevu, Ostendeu, Makedonikosu i FMP Železniku. Matični klub bio mu je sada nepostojeći Beopetrol.

(MONDO, foto: flickr.com/photos/fabien-zaghini)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC