• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević na probi u Radničkom

Za ugovor sa ABA ligašem pokušaće da se izbore četvorica mladih igrača. Birčević na operaciji, Sili stiže u srijedu, uskoro još jedno pojačanje.

 Vujošević na probi u Radničkom Izvor: MONDO

Ekipa Radničkog počinje pripreme za predstojeću sezonu u ponedjeljak uveče, kada će se treneru Miroslavu Nikoliću javiti sedmorica prvotimaca, četiri kandidata za potpisivanje ugovora i trojica juniora.

Od "starosjedilaca" su tu povrijeđeni reprezentativac Stefan Birčević, Miloš Dimić i Stefan Jović, a na dosadašnjem spisku pojačanja su Marko Marinović (prošle sezone član Levskog), Duško Bunić (Budućnost), Sava Lešić (Himik) i Strahinja Stojačić (Smederevo).

Nikola Kalinić (Vojvodina) nalazi se na pripremama nacionalnog tima za Eurobasket u Sloveniji, Amerikanac Di Džej Sili očekuje se u Kragujevcu u srijedu, a za naredne dane klub je najavio i dovođenje još jednog kvalitetnog igrača.

Što se tiče Birčevića, on će uskoro na operaciju stopala, nakon koje će biti poznato kada bi mogao da se vrati na parket.

Muta Nikolić narednih dana će se izbliza uvjeriti u mogućnosti četvorice igrača, koji su tu sa željom da obezbijede ugovor za predstojeću sezonu.

Najzvučnije ime među njima je plejmejker Bogić Vujošević (prošle sezone igrao za BKK Radnički), koji je na U-19 prvenstvu svijeta 2011. godine učestvovao u osvajanju srebrne medalje.

Iz selekcije aktuelnih U-19 vicešampiona svijeta iz Praga, na probu je stigao centar Miloš Janković (Mladost Čačak), a tu su i nešto starije "četvorke" Nikola Jevtović (Sloboda) i Nikola Cvetinović (AEK Larnaka).

Prvom timu priključena su i trojica juniora, rođenih 1995. godine - Mihailo Todorović, Andreja Stevanović i Stefan Rosić.

Podsjetimo da Kragujevčane, pored takmičenja u ABA ligi, naredne sezone očekuje debi na evropskoj sceni, u okviru Evrokupa.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC