• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedović mora na snimanje

Mladi plejmejker u utorak će znati kakve je prirode povreda prepone, koju je zaradio u meču protiv Rusije. Neizvjesnost i oko Lučića.

 Nedović mora na snimanje Izvor: MONDO

Samo što se jedan organizator igre (Vasilije Micić) poslije pauze pojavio na terenu, drugi je zbog povrede završio utakmicu prije vremena.

Nemanja Nedović se početkom četvrte četvrtine meča protiv Rusije okliznuo na centru terena i uz bolan izraz lica otišao pravo u svlačionicu. Vratio se pred kraj utakmice i sjeo pored povrijeđenih Lučića i Teodosića, odnosno Nenada Krstića i Markovića, koji su odlukom selektora "preskočili" duel sa Rusima (84:79).

"Dosta je bolno. Sutra idem na snimanje, pa ću znati nešto više. U prvom poluvremenu sam imao problem sa tom preponom, a time što sam se okliznuo sam samo pogoršao povredu", rekao je Nedović novinarima u "miks" zoni.

On je dodao da nikad ranije nije imao povredu tog tipa, tako da ne može ni da predvidi u kolikom je problemu on, a samim tim i reprezentacija.

Selektor Dušan Ivković od plejmejkera računa na Markovića, Nedovića i Micića, dok će nastup Miloša Teodosića na Evropskom prvenstvu još neko vrijeme biti pod znakom pitanja.

Bolovi u leđima zabrinjavajuće dugo muče Vladimira Lučića, koji pored Teodosića jedini nije odigrao ni sekund košarke na aktuelnim pripremama.

"Znaću sutra kakva je situacija", dobacio je u prolazu od svlačionice ka autobusu, koji je "orlove" prevezao od Kombank arene do njihove beogradske baze, hotela "Zira".

Izgleda da će utorak, umjesto relaksacije poslije tri pobjede u tri dana, donijeti stručnom štabu (i navijačima) više brige nego što su mogli da pretpostave...

(Ivan Bogunović - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC