• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivković: Mnogo da naučimo iz meča sa Rusima..

Selektor Srbije ocijenio je da je njegova ekipa protiv Rusije odigrala "u granicama dobroga", ali i da je bilo grešaka i sebične igre.

 Ivković: Mnogo da naučimo iz meča sa Rusima.. Izvor: MONDO

Selekcija Srbije je sa uspehom odradila još jedan pripremni meč - pobijedila je Rusiju sa 84:79, ali je prikazala i dobru i lošu stranu na tom meču.

Selektor Dušan Ivković bio je zadovoljan donekle izdanjem svog tima, ali je istakao da je bilo i nekih stvari na kojima će morati da se poradi do starta Evropskog prvenstva u Sloveniji.

"Odigrali smo bez dvojice najiskusnijih, što je bio interes da određeni igrači u određenim situacijiama steknu određeno iskustvo. To je bilo u granici dobroga do trenutka kada smo poveli 14 razlike, a tada smo prešli u igru nadigravanja i sebičnosti i izgubili prednost. U završnici smo pravili mnogo grešaka i uz mnogo sreće dobili", rekao je Ivković novinarima u Kombank areni.

Ivković je rekao da svi u srpskom timu treba mnogo da nauče iz utakmice protiv Rusije, ali i prethodnih duela na "Beogradskom trofeju".

"Moji saradnici će imati napornu noć da naprave analizu ove tri utakmice, jer u ovoj fazi ne snimamo protivnike već sebe. Ovde nije bitan rezultat. Bitno je i da je Micić pokazao svoj talenat i da može da vodi tim poslije tri nedelje pauze. To je dobro, ali u reprezentaciji ne može da se igra kao u Megi ili u mlađim kategorijama", rekao je Ivković.

Teren je prije završetka meča napustio Nemanja Nedović hramljući. Ipak, selektor nije mogao da pruži više detalja o prirodi njegove povrede.

"Istegao je preponu... ne znam, ne mogu da vam kažem. Ni naši doktori ne mogu to da vam kažu. Treba da sačekati jutro da vidimo u kakvom će biti stanju", rekao Ivković.

Selektor Rusije Vasilij Karašov istakao je da mu je najvažnije da je njegov tim dva puta uspio da se vrati u igru poslije velike prednosti rivala.

"Bilo je teško. Možda zato što smo na početku počeli s trojicom slabijih igrača. Tada kao da smo zaboravili sve, i napad i odbranu. Ono što je važno jeste da smo dva puta gubili sa 16 razlike, ali smo se vratili. Igrali smo sve vrijeme, ko kod da je bio na terenu, to je za mene važno na ovoj utakmici", rekao je Karašov.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC