• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedović samo na kraćoj pauzi

Reprezentativac Srbije na meču protiv Rusije, na sreću, nije zaradio težu povredu prepone. Pauziraće najviše nedjelju dana. Lučić fit, vraća se u tim.

 Nedović samo na kraćoj pauzi Izvor: MONDO

Dobre vijesti stigle su iz tabora "orlova" dan poslije meča sa Rusijom - Nemanja Nedović nije se teže povrijedio na duelu u ponedjeljak uveče.

Naime, srpski reprezentativac je početkom posljednje četvrtine proklizao na parketu, a zatim sa bolnom grimasom na licu izašao iz igre, držeći se za butinu.

Detaljni ljekarski pregledi koji su obavljeni u utorak, potvrdili su da nije riječ o težoj povredi, pa će Nedović pauzirati najviše nedjelju dana. On neće putovati sa ekipom na turnir u francuski Antib u srijedu, već će ostati u Beogradu gdje će, uz Miloša Teodosića, raditi sa kondicionim trenerom.

"Nedović je zadobio lakšu povredu primicača lijeve noge. On odmah počinje sa terapijom i radiće individualno sa kondicionim trenerom do potpunog oporavka i povratka u pun trenažni proces", saopštio je dr Dragan Radovanović, predsjednik Medicinske komisije Košarkaškog saveza Srbije.

Košarkaš Golden Stejta trebalo bi da se priključi selekciji Srbije po povratku iz Francuske, krajem nedjelje.

Iz KSS je saopšteno da je poslije obavljenog konzilijarnog pregleda i konsultacija, konstatovano i da je povreda Vladimira Lučića sanirana. On će se od danas uključiti u pun trenažni proces i putovaće sa ekipom u Francusku.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC