• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jorović ostaje, Igokea zatvorila roster

Branko Jorović produžio je ugovor sa Igokeom na još godinu dana. Klub iz Aleksandrovca popunio roster i završio sa prelaznim rokom.

 Jorović ostaje, Igokea zatvorila roster Izvor: MONDO

Poslije dugih pregovora najbolji igrač Igokee u protekloj ekipi odlučio je da ostane u Aleksandrovcu.

Branko Jorović produžio je ugovor sa „igosima“ za još godinu dana, objavio je njegov menadžer Miško Ražnatović, a zatim je to potvrdio i trener Igokee Dragan Bajić u izjavi za MONDO.

"Čekali smo Branka, bili bismo srećni da je on našao neki dobar i bolji angažman, ali sigurno je i Branko razmislio da je vrijeme prelaznog roka odmaklo i da mu treba klub i evo Igokea je ta u kojoj se on skrasio. Bio je ovdje i prošle godine, igrao odlično i nadam se da će tako biti i sljedeće sezone“, rekao je Bajić i istakao da je to možda i najveće pojačanje Igokee ovog ljeta.

"Svi su dobro upoznati sa njegovim klvalitetom i kako je odigrao prošlu sezonu. Sigurno da je velika stvar za klub i ekipu i za mene kao trenera što će on i naredne eezone biti dio tima. Njegovim ostankom smo podigli ekipu na još jedan veći nivo", rekao je Bajić.

On je dodao da će zadržavanje igrača kostura ekipe iz protekle sezone, konkretno Milana Dozeta, Siniše Štembergera i Branka Jorovića značiti i psihološki mnogo za ekipu, ali da očekuje da atmosfera u njegovoj ekipi bude kao i prošle sezone kada su igrači Igokee djelovali kao proodica.

"Jorović, Dozet i Štemberger su jako iskusni igrači, dobri momci koji znaju kontrolisati i svlačionicu i sve, ali u svlačionici neće ni ove godine biti problema, jer gledajući karakter momaka koji su došli ja sam prezadovoljan i ponašanjem van parketa ali i sve pohvale za sami rad na pripremama", istakao je Bajić.

TO JE TO, IMAMO EKIPU

Igokea je ovog ljeta dovela osam igrača - Miljana Pavkovića, Uroša Nikolića, Majka Frejzera, Kedrika Mejsa, Ramona Galoveja, Borisa Bakića, Nikolu Gaćešu i Draška Kneževića, a dogovorom sa Jorovićem, kako kaže Bajić, prelazni rok je za Igokeu završen.

"Što se tiče rostera tima, on je sa ostankom Jorovića zatvoren s tim da će se Boris Bakić, vjerovatno za vikend priključiti ekipi i imaćemo dovoljno vremena da se pripremimo i uigramo za predstojeća takmičenja", rekao je Bajić.

Klub su ovog ljeta napustili Amerikanci Kliford Hemonds i Korsli Edvards koji su igrali odlično prošle sezone, a Bajić se nada da će se nova trojica igrača iz Amerike takođe dobro pokazati.

"Oni imaju odlične ljudske karakteristike, znamo dobro da smo budžet smanjili i da smo se morali prilagoditi finansijskim sredstvima i prema tome birati i pojačanja, ali ja se nadam da će sva trojica opravdati moja očekivanja i da će dati veliki doprinos dobrim rezultatima Igokee u novoj sezoni“.


Igokea je počela pripreme za narednu sezonu u kojoj će osim takmičenja u ABA ligi nastupati i u Evrokupu.

(G. Arbutina – MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC