• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petković ostaje u Minesoti, za 68 miliona!

Menadžer crnogorskog centra potvrdio da će njegov klijent još pet godina igrati za Timvervulvse. Dobro će unovčiti ostanak u klubu!

 Petković ostaje u Minesoti, za 68 miliona! Izvor: MONDO

Prema prvom, trogodišnjem ugovoru Nikole Pekovića (27 godina, 211 cm) i Minesote, klub je bio dužan da mu ukupno isplati 13 miliona dolara.

Prema drugom, potpisanom u srijedu, dogovoreno je da nosi dres Timbervulvsa do 2018. godine i u tom periodu zaradi 68 miliona!

Miodrag Ražnatović, menadžer bivšeg košarkaša Partizana, potvrdio je na svom Twitter profilu da su višemjesečni pregovori o nastavku saradnje kluba i dominantog centra okončani.

"Poslije 44 dana postignut je dogovor za Nikolu Pekovića. Ostaje u Timbervulvsima još pet godina - 60 miliona dolara plus osam miliona u bonusima", precizirao je on.

Peković se prošle sezone afirmisao kao jedan od najboljih centara NBA lige, prosječno bilježivši po 15,9 poena i 8,8 skokova, Krajem sezone postao je djelimično slobodan igrač.

Zbog dugih pregovora oko novog ugovora, Crnogorac je bio prinuđen i da otkaže svoj nastup za reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u Sloveniji.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC