• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ponovo tenzija u Vukovaru zbog košarke

Još jedna pobjeda mladih srpskih reprezentativki na U-18 Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj propraćena verbalnim sukobima na tribinama.

 Ponovo tenzija u Vukovaru zbog košarke Izvor: MONDO

Vukovarska policija zabranila je u petak srpskim navijačima da tokom drugog dana takmičenja na U-18 Evropskom prvenstvu unose zastave.

Razlog takve odluke bio je širenje transparenta "Вуковар" u četvrtak, uz skandiranje Srbiji sa tribine hale "Borovo", na kojoj su bile smještene pristalice srpskih devojaka.

"U petak je policija zabranila srpske zastave i transparente na utakmici, no to nije spriječilo ružne scene oko dvorane", prenosi portal Index.hr.

Protiv mladića koji je u četvrtak na tribine vukovarske dvorane iznio zastavu sa ćirilično napisanim imenog tog grada podnijeta je krivična prijava.

Prema pisanju hrvatskih medija, verbalni sukob srpskih i hrvatskih naviača izbio je u petak ispred dvorane u Vukovaru, nakon utakmice Srbija - Portugal.

"Do verbalnog okršaja je došlo, ali policija je stala između nekoliko desetaka navijača i tako spriječila fizički sukob", piše isti izvor.

Sporta radi, trebalo bi reći da je reprezentacija Srbije ostvarila i drugu pobjedu. Poslije Grkinja, pred devojkama iz Srbije pale su i Portugalke (54:45). Najefikasnija srpska igračica bila je Aleksandra Crvendakić sa 22 poena.

Srpkske juniorke su tako obezbijedile plasman u drugu fazu takmičenja turnira koji se odigrava u Vukovaru i Vinkovcima.

"Ponovo smo imali ogromnu podršku naših navijača u Vukovaru, koji će nam dosta značiti i u sutrašnjem meču protiv selekcije Švedske, gdje ćemo učiniti sve da pobijedimo i prenesemo četiri boda u drugu fazu šampionata", istakao je Zoran Kovačić, selektor srpske reprezentacije.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC