• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OKK Beograd u četvrtak testira crno-bijele

Tim Duška Vujoševića imaće 22. avgusta prvu provjeru pred narednu sezonu. U hali Pionir odigraće zatvoreni meč sa "klonferima".

 OKK Beograd u četvrtak testira crno-bijele Izvor: MONDO

Iščekujući odblokadu klupskog računa, igrači šampiona Srbije spremaju se za narednu sezonu u Beogradu i uskoro će početi da igraju kontrolne utakmice.

Košarkaši Partizana tradicionalno odrađuju bazični dio priprema u Beogradu, a prekosutra će prvi put ovog ljeta istrčati na pripremnu utakmicu.

Tim Duška Vujoševića odigraće u četvrtak utakmicu sa OKK Beogradom, u zaključanoj dvorani Pionir.

Crno-bijele potom očekuje turnir u Đevđeliji, koji će trajati od 30. avgusta do 1. septembra. Tamo će učestvovati i domaćin Kožuf, MZT Skoplje i grčki PAOK.

Po povratku u Srbiju Partizan će se u Kraljevu sastati sa Slogom, 6. septembra, a pet dana kasnije odmjeriće formu sa kragujevački Radničkim u Beogradu.

Prema ranije utvrđenom rasporedu, crno-bijeli putuju u Malagu 15. septembra. Tamo ih očekuju provjere sa Kahasolom i Mursijom (16. u 17), a potom i učešće na turniru na kojem će igrati i Real i Unikaha (19. i 20).

Prije dolaska u Beograd, na Pirinejima će odigrati još dvije utakmice, protiv Lokomotive iz Kubana i Gran Kanarije (23. i 24). Do početka sezone odigraće još jedan test meč, sa još neodređenim protivnikom.

Od igrača sa ugovorom, na pripremama Partizana trenutno borave Šalić, Andrić, Milutinov, Vesterman, Đorđević, Milosavljević, Musli, Aranitović i Marinković. Na probi su Pot, Malešević, Milisavljević, Zlovarić, Bezbradica, Marelja i Mićović. Bogdanović, Gagić i Lovernj su sa državnim timovima, Bertans se oporavlja od operacije ligamenata koljena, a Francuz Boris Dalo je u domovini i njegov status u klubu će tek biti razmotren.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC